• skup a brak skupowania Autor: ~tgz [89.76.220.*]

no to już wiemy na 100% że Spółce (Zarządowi) się nigdzie nie śpieszy

chcą wziąć akcjonariuszy którzy chcą wyjść 'na przeczekanie '

jako akcjonariusza taka dbałość o finanse spółki z pewnością musi cieszyć..
  • Re: skup a brak skupowania Autor: ~viola [46.77.124.*]
    Czyli trzeba sypać, albo dokładają kasę na zakup idm;)
  • Re: skup a brak skupowania Autor: ~ABC [80.55.22.*]
    tgz, nie wiem co bierzesz, ale odstaw to, bo najwyraźniej Ci szkodzi.

Spółka powinna dbać o dobro firmy i akcjonariuszy, powinna bronić kursu (wartości spółki), a tego nie robią. Kurs zleciał z przeszło 100 zł na 20, a ty się z tego cieszysz ?

... idąc Twoim tokiem rozumowania, jak kurs spadnie do 10 zł będziesz w euforii.

... niektórych ludzi nigdy nie zrozumiem.
  • Re: skup a brak skupowania Autor: ~tgz [89.76.220.*]
    predzej czy pozniej pozegnasz się z pieniedzmi. Jak nie na tej spolce, to na innej.
  • Re: skup a brak skupowania Autor: ~ABC [31.61.138.*]
    O to sie nie martw, zycze Ci bys kiedykolwiek zarobil polowe tego co mi sie udalo.
    To dobrze, że są tacy odważni ludzie z betroskim podejściem do gotówki jak ty - tacy muszą istnieć, żeby inni mogli zarabiać.

Kupujesz akcje , po czym o tyle bezczelnie co bezmyślnie naganiasz że jesteś 'więcej niż pewien' iz będzie 90 PLN. Kurs spada, po czym piszczysz na forum jaki to trup i jak ci źle.

W życiu nie włożyłbym ani złotówki w firmę , której nie znam. Z właścicielami Copernicusa miałem pierwszy kontakt w roku bodajże 2006 kiedy jeszcze działali pod innym szyldem.

Powtarzam, i nie mówię tego złośliwie - grając na spółkach z NC, i wierząc w sprawczą siłę swego bełkotu na forum, prędzej czy później zbankrutujesz - za dużo na tym rynku MIN. Daj sobie spokój
  • Re: skup a brak skupowania Autor: ~viola [5.172.252.*]
    Dowalila im kara ale będzie tylko lepiej wyniki mają stabilne w 3 kwartale zaczną skup
    a skąd ten 3 kwartał - przemyślenia własne czy wyczytałeś w raporcie
[x]
COPERNIC -19,81% 1,03 2022-02-14 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.