widzę ze goowna ze stajni rozczochranego Grzesia wybiły lol zakochałem się w tej spółce posiedzę tu jeszcze z 666 sesji tak dla rozrywki.jak to nazwałeś na haku)))... aaaaaaaa dołek jest na 12 gr lol
Spokojnie baton. Najpóźniej jutro rozpoczną się dynamiczne wzrosty. Od paru sesji widoczny popyt na 0,20 był na poziomie 30 000 a dzisiaj w tej cenie poszło już ponad 70 000. Na 0,19 nie było praktycznie żadnego popytu a teraz widać ponad 40 000. A po prawej do 0,24 nikt nie dostawia sprzedaży (ale to mniej wiarygodny wskaźnik). Tak więc są chętni do zakupów. I przed chwilą pojawiło się zlecenie na 0,20. Będzie rosło, jestem o tym przekonany. I wpisy straszące powrotem na 0,18 w wykonaniu niejakiego e-kioska nic tu nie zmienią.
do jednego co mogę się przyczepić to polityka informacyjna cóż najpierw pani Beatka wyciąga za uszy sprzedaż ..później zapewne i tym się zajmie.. obroty sukcesywnie zaczynają rosnąc inteligentni zaczynają się lądować kto by pomyślał piec lat temu ze 50 gazet i 100 książek możesz nosić przy sobie nie odczuwając ,ciężaru .. czas jeszcze na polskie dzieci noszące 30 kg co dzień do szkoły)))