DGA zainwestowało w R&C już 6,5 mln zł, w tym 2,5 mln zł jako pożyczkę.
Andrzej Głowacki: Zainwestowaliśmy trochę w tę branżę. Śpię spokojnie, bo firmą rządzą osoby z DGA i wiem, że pożyczka wróci do nas. Jestem przekonany, że wartość R&C wzrośnie i zarobimy na akcjach. Jako przewodniczący rady nadzorczej stawiam spółce cel, którym jest wejście na duży parkiet.
Dnia 2014-05-10 o godz. 21:46 ~dyrektor napisał(a):
> DGA zainwestowało w R&C już 6,5 mln zł, w tym 2,5
> mln zł jako pożyczkę.
Andrzej Głowacki: Zainwestowaliśmy
> trochę w tę branżę. Śpię spokojnie, bo firmą rządzą osoby z
> DGA i wiem, że pożyczka wróci do nas. Jestem przekonany, że
> wartość R&C wzrośnie i zarobimy na akcjach. Jako
> przewodniczący rady nadzorczej stawiam spółce cel, którym
> jest wejście na duży parkiet.
> http://www.gloswielkopolski.pl/artykul/788422,dga-nie-upada
> -ale-konczy-z-bizancjum-rozmowa-z-andrzejem-glowackim-filmy
> ,5,id,t,sa.html?cookie=1
czy jakis komentarz potrzebny?
> mi siem najbardziej podoba Śpię spokojnie, bo firmą rządzą
> osoby z DGA
słowa wypowiedziane rok temu wygląda na pełną kompromitację albo zasłona dymna...Panie Prezesie co z RCU miał być główny parkiet a jak się nic nie zmieni to nawet małego parkietu wkrótce nie będzie
Dnia 2014-05-11 o godz. 16:57 ~mały napisał(a):
> słowa wypowiedziane rok temu wygląda na pełną kompromitację
> albo zasłona dymna...Panie Prezesie co z RCU miał być
> główny parkiet a jak się nic nie zmieni to nawet małego
> parkietu wkrótce nie będzie
to juz jest koniec i nie ma juz nic...... spi spokojnie bo ludzie z DGA są w RCU -ten spokojny sen to jakis koszmar dla akcjonariuszy tej społki,miał byc głowny jest za chwile wylot z giełdy
dosc koncepcyjne podejscie do biznesu:) jako własciciel kilku firm chyba sie musze zgłosic na konsulatacje biznesowe,i robic dokłanie odwrotnie do zalecen .......
sukces murowany:)
swoją drogą jak mozna wyglebic cos co wiaze sie zaspajaniem podstawowych potrzeb człowiek?czyli jedzenia?
było w Polsce EURO nawał turystów i co?bez mozliwosci zagonienia paru PLN? ja sam chodziłem do SIOUXA na Chmielnej czasami ciezko było miejsce znalezc zarło dobre fajna atmosfera ,podobnie w Krakowie w Lizardzie ...i to nie generowało kasy?ten biznes wymaga permementnej kontroli i wojskowej dyscypliny i ciagłego weryfikkowania kompetencji załogi i imamentnej kontroli kadry zarządzajacej
w normalnie prowadzonym biznesie tak to się odbywa. Jednak DGA ma coś takiego jak "sanacja firm" powinni zmienić nazwę na "unicestwianie firm". Tak oto działa firma człowieka który uczestniczył w prestiżowym programie "Dragon's Den" Swoja drogą popisówka z RCU to niezła antyreklama dla DGA, po czymś takim ciężko zaufać samej spółce jak i osobom z nią powiązanym. Dwa fundusze w RCU i żaden nie może sobie poradzić ze spółką w dodatku jakieś szemrane transakcje odbywały się w lutym! Pakiet ponad 4 mln akcji został przewalony poprzez giełdę bez żadnego komunikatu! to podpada pod manipulację!!
Dnia 2014-05-12 o godz. 23:36 ~mały napisał(a):
> w normalnie prowadzonym biznesie tak to się odbywa. Jednak
> DGA ma coś takiego jak "sanacja firm"
> powinni zmienić nazwę na "unicestwianie
> firm". Tak oto działa firma człowieka który
> uczestniczył w prestiżowym programie
> "Dragon's Den" Swoja drogą
> popisówka z RCU to niezła antyreklama dla DGA, po czymś
> takim ciężko zaufać samej spółce jak i osobom z nią
> powiązanym. Dwa fundusze w RCU i żaden nie może sobie
> poradzić ze spółką w dodatku jakieś szemrane transakcje
> odbywały się w lutym! Pakiet ponad 4 mln akcji został
> przewalony poprzez giełdę bez żadnego komunikatu! to
> podpada pod manipulację!!
dokładnie tak:)ilu ludzi nawlekli na te RCU takimi textami o rynku głownym ....