Wielu widzi mozliwosc zarysowania podwojnego dna i mocnego wybicia ale technicznie ruch powrotny w kierunku minimum powinien byc na malejacych obrotach, tymczasem jest odwrotnie.Druga sprawa to przyczyna spadku , trzeba zadac pytanie czy tak glebokie zwalenie kursu bylo bezpodstawne? Moim zdanien nie , w chwili obecnej kazda wzmianka w prasie o potwierdzeniu plotek zrobi natychmiast mocny wylom.Radze zachowac ostroznosc , wytlumaczenie prezesa Imagisa moze na chwile obecna niebyc juz prawdziwe , prokuratura badajac delikwentna nie afiszuje sie swoimi dzialaniami ale po zgromadzeniu dowodow moze w kazdej chwili uderzyc.Dziwne jest tez zachowanie zarzadu PC , dlaczego jest medialna cisza, moze sie jednak czegos obawiaja.? W tej chwili wszystkie zniesienia Fibo zostaly przelamane , z reguly powoduje to zejscie kursu do dna , to tez trzeba miec na uwadze.Piszac ten tekst nikogo nie czaruje i staram sie byc obiektywny , osobiscie gram na odbiciach ale tzw. zygzak lapaczy dolka zostal wykonany i teraz moze nastapic ruch zgodny z trendem, swiece tygodniowe jednoznacznie go pokazuja.
"wytlumaczenie prezesa Imagisa moze na chwile obecna niebyc juz prawdziwe "
a Ty na miejscu prezesa jak byś zrobił przekręt i wiedział że z tego będzie lipa to bys akcje sprzedawał czy kupował .
Jak już pomyślisz to zobacz co zrobił prezes.
Dokladnie to samo bym zrobil co prezes , kupowal pakiety zeby zatrzymac panike, zobacz ze wszystkie nabyte byly za bardzo mala kase i o dziwo nie spowodowaly mocnego odbicia . Rynek czesto jest madry l nie daje sie nabierac . Jako przyklad podam podobne dzialania na Hawe gdzie osoby z zarzadu afiszowaly sie kupnen przez dwa dni , zatrzymali spadki na tydzien , ale potem kurs spadl o dalsze 20 %. i na chwile obecna szoruje tegoroczne dna.Polecam tez analize np. swiec na 5 minutowych lnterwalach ( l mniejszych) , wyraznie widac ze jest wiele zlecen wywalajacych na wiekszych obrotach l maskujace male podbicia.Pamietajcie ze zarzad Imagisa obejmuje akcje po 50 gr. I brak zaufania przeszkodzi im w intratnym ich zbyciu, nieprzewidziane zainteresowanie Prokuratora moze im mocno namieszac , kupno kilku tysiecy akcji jest smieszne ale logiczne , naprawde na zbyciu sa teraz ich grube setki (czytajcie ostatnie infa).
tam obroty jak na warzywniaku,a tu mnie zastanawia kto na tak w sumie niskich poziomach oddaje?juz nawet nie mam ochoty brac po 90gr z tego co widac bedzie nizej
wg moich informacji - PCG , jak i Imagis są czyste. Od początku do końca. Bez znaczenia skąd to wiem. Dlaczego spada? Wytłumaczenie jest jedno - ktoś silnie gra na akcjonariat. Na jego próbę wybicia. To wszystko. To prawdopodobnie próba pzrejęcia spółki przez kogoś innego...albo ktoś komuś bardzo nadepnął na odcisk.
Ale ważniejsza dla mnie jest AT. Ruch mierzony był na 0,90zł. i dograny był bardzo dokładnie. Wniosek. - spółka i tak dograłaby 0,90zł.
Jeszcze jedna kwestia ku pokrzepieniu - w tej chwili to jest bez znaczenia czy ponownie przetestuje 0,90zł, czy nieco poniżej. Osobiście uważam, że dzisiaj (jutro) spadki na nim się skończyły. I nie wierzę w Pulsy biznesu. Ktoś powiedział w poprzednim newsie o Imagis - że nisko. Żeby uderzyć ( i dograć 0,90zł) trzeba było zwalić Imagis.. Pamiętajcie, Imagis ma 20% rynku w asortymencie. Z tego co wiem, to bardzo boli konkurentów.
z tego co widac to oddaje jedna osoba teraz po 0,94 a jak sie ustawi kupno to po 0.93 ciekawe do ilu ma zamiar zejsc z ta zabawa a jezeli zejdzie o wiele nizej to moze byc to niezly kasek np dla parowy juz raz tu namieszal
Wg mojej oceny, czy chcecie czy nie ( ja siedzę na papierze) 0,90 zł byłoby i tak dograne. Wynika to z bardzo silnego ruchu w 2,78 zł. Jeszcze jedna kwestia. Nie uważam za sensowne i logiczne zwalanie kursu poniżej 1 zł. bo z tym jest zbyt wiele zachodu. Nie wiem, czy zejdzie poniżej 0,90 zł. Być może, ale sadzę, że to wszystko w ramach jednej formacji, tym bardziej , iż ruch wygląda na wyczerpanie. Ja dzisiaj kupowałem. Podkreślam, sprawdzałem info na tyle, na ile mogę. Spółki są czyste.
ja nie wierze ,ze jest czysta ,ten informator -przeciek musial wiedziec duzo wiecej ,a UKS nie podejmu takiej akcji bez mocnych chcociazby poszlak.
Pozostaje kwestia dowodowa ,tutaj jest pole do popisu ..........chcoiaz sady w Polszcze graja dla wladzy (biora pensje z tego samego zrodla) wiec jesli nawet to bedzie ciezko o obrone.