...a ja obserwowałem notowania Ruchu w ten dzień gdy były wystawione te batony na s,, no cóż, były wystawione w pierwszej kolejności, bez problemu można było je kupić, trochę dziwne, by ryzykować tak wystawieniem swoich akcji w takiej ilości, bo przecież ktoś mógł je szybko sprzątnąć i mieć spory pakiet, ale niestety, już następnego dnia zeszły nizej w zleceniach i tak co dzień, dzis są tam gdzie są, więc nie przekonuje mnie to, ja bym tak nie postąpił z moimi akcjami, gdyby mi na nich zależało ........ja cały czas obstawiam opennet, obejrzeć wykres, ff mały, ale dobry do spekulacji i dla wiekszej gotówki, spółka z zyskami z dotacjami i konkretnymi pieniedzmi na działalnośc na lata z otwarta furtką na kolejne większe dotacje, wiarygodna, z odpowiednim akcjonariatem, jak będą chcieli drugi zwg, czy braster bez problemu, mają przechodzić na ciągłe, bez podwyższania kapitału, a to daje 20 zł na akcję , by spełnić kryterium kapitalizacji i ostatnie rychy też były znamienne .......
...teraz stoją po 30 gr, ja piszę o dniu w którym były ustawiane, wtedy kurs się obsunął, ale można je było kupić bez problemu ( potem wiadomo, ,.......szeczerze mówiąc nie otwieram często arkusza Ruchu, ale mam go wyszczególnionego, obserwuję go od kiedy grał w pucharach, myslałem, że to się przełoży na jakieś wzrost i zainteresowanie ( chodził wtedy znacznie wyżej ) a te batony w pierwszym dniu były postawione dokładnie na pierwszym miejscu, co od razu spowodowało obsunięcie kursu, ale nikt sie tymi akcjami nie zainteresował, a móżna było kupić wszystko, szczerze mówiąc myślałem, że beda jakieś wymiany, ale guzik, ,....zobacz, wystawione są 19 marca i w historii zobacz jaki był kurs 19 marca, ........szczerze piszę , i dokładnie szczerze co do openneta, nie naganiam ordynarnie, jestem pewien, że tam bedzie grubo powyżej 20 zł, ...pozdrawiam.....
teoretycznie po rozmowie z pania od inwestycji dowiedzialem sie ze prawnie jest mozliwe objecie akcji przez weglokoks to jej słowa. nie mowie ze tak bedzie
mogles miec racje z tym ze chcial opchnac akcje i to akurat po 30 gr mial licytowany dom i ta ilosc po 30 gr by go uratowała to komplikuje troche sytuacje
Dziś w Sądzie Rejonowym w Cieszynie w pierwszej licytacji Dariusz Smagorowicz, prezes Ruchu Chorzów, stracił nieruchomość wartą ponad 1,13 mln zł, położoną przy ul. Dziechcinka w Wiśle
pamietam Cię z wilbo, potrafiłes tam przytrzymac akcje i nieźle zarobić, ja bym na twoim miejscu ruchem sie nie zajmował, polecam do przenalizowania opennet, myślę, że bedzie sie działo ....