No bo i co tu pisać ani nie chce spadać poniżej 30gr ani nie chce przebić 60gr więc stagnacja na całego. Czekamy na finał ot co, niewierni w końcu będą mogli zrobić pewne zakupy, wierni będą oglądać szybko rosnące konto maklerskie :)
po 25 maja po wyborach na ukrainie powinien sie poprawic sentyment na naszej GPW ...ogólnie brak kapitalu = brak zagranicy + OFE w odwrocie + indywidualni przetrzebieni. Wczoraj czytalem artykul prezesa GPW ktory mowil ze gieldzie brakuje stałej strony popytowej ...hahaha a jak rzad "debatowal" nad rozbiorem OFE to mowil ze bedzie to neutralne haha...neutralne :> a teraz szuka popytu... i tacy ludzie zarzadzaja gieldą i finansami panstwa ...karierowicze mierni wierni ...a tacy jak Schetyna idą na OUT a przychodza tacy jak Szczurek.
Biedny to kraj w którym pajace których największym życiowym osiągnięciem jest to, że grają na giełdzie spółkami ostatniego sortu bo na inne ich nie stać, prawią o sprawach o których nie mają zielonego pojęcia.
Dependziak daruj sobie te "polityczne" komentarze, już dużo wcześniej dałeś świadectwo, że jesteś nikim, już wystarczy.
Pomódl się dependziak lepiej do Boga o amerykański kredyt, wycisz się, pokontempluj nad sensem życia i twojej obecności na tym forum. To może pomóc i tobie i nam wszystkim.
Twoje wpisy nie są w stanie mnie dotknąć. Moje wpisy to zwykła ironia i wskazówka dla ciebie żebyś nie robił z siebie pajaca a z tego potrzebnego wszystkim forum, Heide Parku.
Bardzo mądra rada, tak robię od zawsze. Nie mogę niestety napisać tego o tobie bo nic na to nie wskazuje żebyś podejmował choćby próby zajęcia się sobą. Choć starasz się zajmować wszystkimi od tego forum począwszy a na rządzie skończywszy.
Zajmij się sobą, przeanalizuj własne życie, odpowiedz sobie na pytanie jakie to twoje życiowe sukcesy upoważniają cię do takiego zachowania.
Wszyscy daliśmy się tu oszukać. Kukolewski też. Nie wierzę w ten kredyt choć kiedyś wierzyłem. Taki kredyt jest nie realny. Jest tylko pytanie kto nas tak oszukał?