• Czemu to służy Autor: ~nn [46.205.16.*]
    Zastanawiam się czemu mają służyć te bezsensowne dyskusje. Co sie dzieje w spólce każdy widzi. Proponuję by INWESTOR zaczął skup skoro jest tak dobrze i tanio, a SYN.PAPIEŻA sprzedał - jak nie wie jak (pisał w którymś wątku - to najlepiej PKC, gwarantuje że sprzeda.

Najlepsza dla spółki będzie CISZA.

BEZ ODBIORU
  • Re: Czemu to służy Autor: ~inwestor [195.162.24.*]
    OK, ja się dostosuję ;)
  • Re: Czemu to służy Autor: ~nn [46.205.16.*]
    I jeszcze dwa słowa do OBUDŹCIE SIĘ
    Tej spółce potrzebne jest to aby obsiadła ją spekuła bo bez tego o wzrostach można zapomnieć. A i leszczyki się przydadzą by było komu odebrać później akcyjki. Fundamenty to na spółeczkach z wig20

• Re: Czemu to służy Autor: ~nn [46.205.16.*]
    I jeszcze dwa słowa do OBUDŹCIE SIĘ
    Tej spółce potrzebne jest to aby obsiadła ją spekuła bo bez tego o wzrostach można zapomnieć. A i leszczyki się przydadzą by było komu odebrać później akcyjki. Fundamenty to na spółeczkach z wig20

nadal bez odbioru

• Re: Czemu to służy Autor: ~xx [83.27.238.*]
    ja podobnie
  • Re: Czemu to służy Autor: ~coijak [178.182.184.*]
    to mi wygląda na zbieranie resztek po taniości...
    A mi twój nick przypomina Kojaka ;)
  • Re: Czemu to służy Autor: ~syn.papieża [37.8.215.*]
    po taniosci, to po ile? caly czas leza akcje po 11 groszy i nikt tego nie chce.
    wedlug waszych wizji rozwoju spolki to inwestorzy powinni sie bic o te tanie akcje. a tu marazm i cisza. prosze o sugestie, kiedy zacznie sie wojna o akcje wedlug was.
    aha i ciekaw jestem czy zarzad oglosi jakies dane: ile osob skorzystalo z okresu probnego, ile dostali sugestii i uwag itp.
    pozdrawiam
  • Re: Czemu to służy Autor: ~obudźcie się [193.105.251.*]
    ale bieda ten raport. gdyby nie ten jeden jedyny kontrakt to by zarobili niecale 200 tys....
    teraz widac, ze z serwisu nie mają prawie nic....
    straszna bieda
    nowych kontraktów brak, serwis to lipa
  • Re: Czemu to służy Autor: ~rydz [79.190.215.*]
    nie mają nic z serwisu , bo to raport za iq 'akcjonariuszu' od siedmiu bolesci
  • Re: Czemu to służy Autor: ~obudźcie się [193.105.251.*]
    no i? serwis cały czas działał leszczyku
    A teraz jest NOWY SERWIS, któremu trzeba dać trochę czasu, nie sądzisz? 6 dni: tyle trwa na razie jego promocja. To dwa razy krócej, niż twoje rzucanie paszkwili na tę spółkę na tym forum. Napisałbyś czasem coś merytorycznego. Tak dla odmiany, ok?
    A według mnie jest ZA WCZEŚNIE, aby spółka osiągnęła cokolwiek z serwisu, który z fazy testów wyszedł 10 maja! 6 dni temu! A ty chciałbyś już jakiś zysk z niego?! Chłopie, idź pograj na automatach, to tam jest zysk albo strata 10 sekund po wrzuceniu żetonu. To jest giełda i tutaj czasami trzeba cierpliwości i zaufania do spółki. Skoro go nie masz, to po prostu odpuść sobie Langloo, poszukaj czegoś, co przyniesie Ci 20-30% w ciągu tygodnia. Tylko uważaj, żeby to nie było 20-30% strat...
    Żałosna jest twoja obecność na tym forum, naprawdę. Ja rozumiem krytykę, MERYTORYCZNĄ, ale takiej u Ciebie nie widziałem, ani razu. Weź się obudź i powiedz nam, dlaczego jedyna twoja aktywność na forum to oczernianie Langloo za wszystko. Będzie nam łatwiej z Tobą rozmawiać.
[x]
LANGLOO 0,00% 0,04 2019-04-10 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.