Jakie ukryte kupno??????, nie ośmieszaj się. Jestem jak najbardziej za wzrostami, ale jak czytam takie "duperele", to ręce opadają. Jak narazie brak jest POPYTU. Myślę, że s-ka urośnie, ale to ani odemnie ani od Ciebie nie zależy. Spróbuj wystawić na S po 33gr to pewnie się przekonasz
Ja nie mówię (piszę), że nie będzie wzrostów (nie po to nie wywaliłem po ponad 40gr, żeby teraz sprzedać po 3kilka), mam czas poczekam. Tylko pisanie o ukrytym K, gdzie tak naprawdę niewielkimi pieniędzmi można zrobić górne widełki, ale też niewielką ilością akcji można zwalić na dolne. Pewnie ktoś tym "kieruje", ale napewno nie ja, może TY??
Jeszcze jedno, pisanie pod wieloma nickami o "taniości" papiera, o mega wzrostach, przynajmiej u mnie wywołuje odwrotny efekt. Jeśli myślał buym o sprzedaży to właśnie po takich wpisach wywaliłbym, bo to sugeruje "naganianie", tak samo jak kupno 1 akcji po 37gr
Tutaj wzrosty sie skonczyły Panowie... Wszedłem tutaj spekulacyjnie przy 26 i po 37 udało mi sie wyskoczyc i uważam że w najbliższym czasie kiszenie. Przesiadłem sie teraz na WAKEPARK, tam wzrosty dopiero sie zaczeły więc radze uważnie obserwowac