• OPTIZENLB - wirtualne zyski Autor: ~ksenon [84.10.6.*]
    wirtualne zyski no bo niby komu i kiedy to sprzedacie :)))))))
  • Re: OPTIZENLB - wirtualne zyski Autor: ~qawior [89.67.24.*]
    nie da rady tego opchnąć trzeba czekać na następnych naiwniaków którzy nieopatrznie zechcą wystawić swoje zlecenie kupna hehehe
  • Re: OPTIZENLB - wirtualne zyski Autor: ~ewas [83.21.192.*]
    Żeby opchnac to trzeba najpierw je posiadać. Hihihihi

Coraz więcej forumowych bajkopisarzy. Hihihihi
  • Re: OPTIZENLB - wirtualne zyski Autor: ~Rafi [91.0.241.*]
    Było wychodzic jak jeszcze były obroty a nie byc zachłannym i teraz płacz. Wyszedłem przy 80gr ale itak jestem zadowolony a teraz zarabiam na wakepark, po dzisiejszej korekcie powinno byc ładne wybicie w poniedziałek. Pamiętać pospekulowac jest fajnie tylko nie można byc za chciwy bo zostanie sie z ręką w nocniku niestety. Pozdro
    Dnia 2014-05-09 o godz. 19:48 ~ewas napisał(a):
    > Żeby opchnac to trzeba najpierw je posiadać. Hihihihi
    > Coraz więcej forumowych bajkopisarzy. Hihihihi

jak oddasz po 0,70 to będzie cud hihihihihi
  • Re: OPTIZENLB - wirtualne zyski Autor: ~ewas [83.21.188.*]
    Bez urazy, ale niektórzy zachowują się zwykli spekulanci spod ciemnej gwiazdy.
    A czy nie macie świadomości, ze inni kupują papier dlugoterminowo. Dziś jest 99 groni, za tydzień może być 40 groni, za rok znowu 99 groni, a za dwa lata 5 złoty.
    Spółka wychodź na prostą i to jest najważniejsze. Skakanie z kwiatka na kwiatek przy tej płynności to wręcz głupota.
    Podejrzewam, że większość z tych pseudoinwestorow jest na dużym minusie i dlatego wylewaja swoją gorycz na forum.
    tak w skrócie
    giełda w teorii miała służyć do pozyskiwania kapitału
    w praktyce jest to miejsce gdzie w legalny sposób można spekulować do woli
    w ten sposób zarabia się na naiwniakach typu drobny leszcz i ulica
    bywalcy tego forum to w zdecydowanej mierze (a może nawet w 100%) to zwykła ulica i tzw plankton.
    spójrz na możliwości swojego portfela i odpowiedz sobie na pytanie kim jesteś w tej całej zabawie.
    jestem wręcz pewien ,że zaliczasz się (bez obrazy) do planktonu i nie widzę w tym nic złego ale błagam nie pisz o "inwestowaniu" , "długoterminowości" czy tym podobnych bzdetach.
    giełda to miejsce gdzie sprytny ,doświadczony i zdyscyplinowany gracz może sporo zarobić ale czy ty się do tej kategorii zaliczasz?
    możesz oszukać wszystkich ale nie oszukuj siebie samego:)))
  • Re: OPTIZENLB - wirtualne zyski Autor: ~MARTIN [83.30.40.*]
    Inwestuje na giełdzie od wielu lat i mam w swoim portfelu spółki który trzymam bardzo długo ponieważ mają dobre fundamenty, rozwijają sie i są tego warte natomiast 20% swojego portfela mam przeznaczone na spekulacje i to własnie one przynoszą mi największy zysk, fakt czasem bywa wielka strata i sprzedaje ze stratą żeby za chwile odrobic na innej spółce. Ale to tak jak mówie 20% a 80% w mocnych spółkach które przynoszą zyski ale bardzo powoli. Jutro spróbuje również na wakepark bo tam wydają sie byc wzrosty ale na jak długo? Nie interesuje mnie to... ważne że są
[x]
FOOTHILLS -2,74% 0,71 2026-05-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.