• nie chce mi się nawet czytac tych wymian... Autor: ~analityk78 [77.114.113.*]
    Mądrzycie się jeden przez drugiego a dla mnie liczą się fakty a one sa takie:

- wniosek o kredyt został złożony,
    - wniosek o kredyt został pozytywnie rozpatrzony co zaowocowało podpisaniem umowy kredytowej,
    - warunki podpisania umowy a później wypłaty kredytu które leżały po stronie Depend zostały spełnione,
    - czekamy na zakończenie procedury administracyjnej które leżą po stronie kredytodawcy (rachunki),

Spółka nie odwołała tematu kredytu:)

a to że spada to nic nie znaczy, po prostu można taniej dokupić a dwa cały rynek spada wiec obecnie na te niepewne czasu Fluid i spekulacyjnie Depend:)

• Re: nie chce mi się nawet czytac tych wymian... Autor: ~jus [46.186.1.*]
    zgadza się wypociny wydymanych frajerów typu prawda,pesymista,4.5,menel z łajzą !
  • Re: nie chce mi się nawet czytac tych wymian... Autor: ~dependziak [31.174.131.*]
    popieram kolege ...
    ta wymiana zdan jest po to by... wytrzepac "niepewnych" i zasiac niepewnosc zeby najlepiej dla pewnosci sprzedac akcje i miec spokojny sen i na to licza tego typu karykatury w stylu łajza 4,5% i temu podobne...
    niebawem 30gr i mysle ze odbicie 5groszowe sie nalezy wtedy...
  • Re: nie chce mi się nawet czytac tych wymian... Autor: ~dark7 [87.207.23.*]
    Dokładnie tak a najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że najbardziej udziela się gość który akcji nie ma i niby ich nigdy nie będzie chciał mieć :) Nie wiem czy spadnie do 30gr tego z tutaj obecnych chyba nikt nie wie ja w każdym razie już zacząłem podskubywać po 10k na razie jak dobijemy do tych magicznych 30gr wtedy zlikwiduję po prostu swoje rezerwy gotówki i tyle. Jak to się mówi najlepiej kupuje się jak krew się leje , choć u nas to raczej kapanie z zadrapania niż jakiś potok :) Lanie to mieli dzisiaj na GLE.
  • Re: nie chce mi się nawet czytac tych wymian... Autor: ~0,29 gr [77.255.26.*]
    Zostaw rezerwy jeszcze bo tu może dojść i do 26 gr jeszcze
    Trudno najwyżej nie będę łykał w dołku , to zadanie dla wytrawnych graczy a ja prosty chłop jestem :) Dla mnie już jest dołek jak spadnie na 30gr to przy tym ile nam jeszcze czasu zostało będzie już superdołkiem we Wrocku nie ma metra więc tak nisko nie mierzę :)
  • Re: nie chce mi się nawet czytac tych wymian... Autor: ~pasza1 [89.67.245.*]
    Według mnie też dalsze spadki bardzo prawdopodobne. A kupować jest lepiej po odbiciu od dna a nie jak dno trudno określić i robić to na wyczucie.
    Zgodziłbym się gdyby t była normalna spółka , tutaj spadać może długo a później w parę minut masz pozamiatane aż tak dużo kapitału nie potrzeba żeby wbić się na pierwsze widły. Za dużo spaść już nie może a wzrosnąć i owszem :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.4.191.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.