• Transakcja pakietowa Autor: mario1911 [82.145.220.*]
    Wyglada na to, ze Madkom sp. z o. o. zmniejsza zaangazowanie na rzecz nowych akcjonariuszy. Wydaje mi sie ze to poczatek tego rodzaju komunikatow. Z ilosci akcj sprzedanych w pakiecie wynika ze jest to dolna granica wartosci na jaka zezwala gielda tj. 100 000 zl. wiec mysle ze wszystko zmierza w dobrym kierunku.
  • Re: Transakcja pakietowa Autor: ~hosp [50.7.78.*]
    kolego, chyba jesteś w błędzie.
    sam nie wiem jaki jest sens sprzedaży akcji - może konsumpcyjny, może jakiś nowy temat kto to wie..
    w twoim ciągu myślowym brakuje celu - w jakim celu sp z o.o. miałaby to robić ?
  • Re: Transakcja pakietowa Autor: ~mario1911 [89.79.60.*]
    Sprzedaje akcje np. nowemu partnerowi biznesowemu, który będzie miał wpływ na przyszłe wyniki spółki. To jak dotąd pierwszy pakiet akcji, więc jedynie snuję przypuszczenia. Chyba nie sadzisz ze taki pakiet od tak biorą byle jakie chłopaczki z ulicy. Jeżeli się mylę napisz jak ty to widzisz.
  • Re: Transakcja pakietowa Autor: ~PPP [212.96.231.*]
    Masz rację kilkaset tyś akcji nie jest jeszcze na uliczny handel. Biorąc pod uwagę, że ostatnia emisja była po 21 groszy - 2 mln akcji poszło jak woda, a teraz ktoś łyka prawie 400 tyś akcji po 27 groszy to ja się cieszę. Po realizacji prognoz z grudnia 2013 będziemy bliżej złotówki niż dalej.
[x]
MADKOM 3,41% 4,24 2026-04-10 15:55:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.