Nie ma co się wychylać. Kusi by kupić. Warunków do wzrostów brak na NC. Lepiej poczekać i się ustawić przy zdecydowanym ruchu w górę. Zalecam obserwację.
Raczej się obroni te 18 gr. Spadki spowodowane grą animatora. No zobaczymy co z tego wyniknie. Patrząc na NC wszystko sprzyja by zagrać na spadek. Kto wyczeka odpowiedni moment może trafić okazję by tanio dobrać. Gdzie będzie dołek trudno powiedzieć. Być może 18 gr. Pewności to nie ma. Zalecana obserwacja.
Ja myślę, że będą zbliżone do tych co w zeszłym roku, może będą nawet o kilka procent niższe. Z resztą w jednym z raportów miesięcznych pisali o tym, że I kwartał 2014 roku będzie słabszy. Już nie pamiętam dlaczego, czy to czasem nie było związane z jakąś inwestycją.
No to czekamy na raport kwartalny i miesięczny. Jak zwykle pewnie pojawi się przed godziną 24:00. Myślę, że tak 23:56-58.
Raport zapewne nic nie wniesie nowego. Ciekaw jestem natomiast wyników z raportu miesięcznego (ja obstawiam mniej więcej taki sam wynik, może nieco gorszy o 5-10/% r/r).