• Prawdopodobny wzrost do 60-61gr Autor: ~Rafi [91.0.240.*]
    Czyli dorównanie do ceny po jakiej brali głowni akcjonariusze... A żeby zarobic to trzeba podbic do 2-3zł tak więc czekamy cierpliwie
  • Re: Prawdopodobny wzrost do 60-61gr Autor: ~wakep [91.0.241.*]
    Wszytsciutko ładują do wora co tylko im sie podsunie :)
  • Re: Prawdopodobny wzrost do 60-61gr Autor: ~Rafi [91.0.241.*]
    Cały tydzien ktos skupował z ukrytego do tego pod koniec sesji czyścił cały arkusz do samych wideł... Tutaj wzrosty sie nie skonczyły, a nawet smiem twierdzic że to dopiero początek. Dzisiaj zdrowa korekta, do tego zatrzymało sie na ładnym wsparciu dlatego technicznie według mnie też wygląda to bardzo dobrze. I uważam że w poniedziałek dalsze wzrosty, nawet jestem tego pewnien. Nie oddam swoich akcji poniżej 60gr!
  • Re: Prawdopodobny wzrost do 60-61gr Autor: ~Sławek [159.205.101.*]
    Witam AT techniczna faktycznie mówi nam że to jeszcze nie koniec wzrostów. Ale czy tak bedzie... Jeżeli przebije 36gr to nastepne wsparcie dopiero przy 60gr. Niedawno Sitarz nabył pakiet pond 8% spółki no i napewno nie po to zeby na nim stracic. Ciekawi mnie jeszcze skąd tak nagły wzrost kursu... 15 maja publikacja wyników za 1 kwartal, moze pod to toczy sie gra. Przekonamy sie wkrótce a póki co spółke tylko obserwuję.
    I jeszcze takie pytanko? Był może ktos we wrocłąwiu w tym wakeparku? Pozdro
  • Re: Prawdopodobny wzrost do 60-61gr Autor: ~Andree [188.146.134.*]
    Witajcie, ja tam bylem wczoraj ale ludzi jak na lekarstwo ale to mozle dlatego ze pogoda niezbyt dopisala... Mam tam niecale 20km. Ogolnie bardzo fajna miejscowka, latem rok temu bylo tam oblezenie. W tym roku bylo widac ze cos sie zmienilo... 2 nowe wyciagi i jeziorka fajnie wyczyszczone i jakby lekko powiekszone. Widac ze caly czas cos robia. Spolka powinna przynosic niezle zyski ale tylko niestety sezonowo. Mysle ze cena 30gr za akcje to wielka promocja. Ja mam akcje juz od ponad pol roku w cenie 54gr, troszke dalem sie ubrac ale w spolke wierze i napewno nie oddam ze strata. Ciesze sie ze wkoncu cos zaczyna sie dziac z kursem i rowniez mam nadzieje ze na dluzej przebije 60gr.
  • Re: Prawdopodobny wzrost do 60-61gr Autor: ~MARTIN [83.30.40.*]
    Tak trzymac Panowie. Też sie zastanawiam nad zakupem małego pakietu bo obserwując ostatnimi czasy spółke faktycznie ktos ciągle skupował z ukrytego i kurs ładnie szybował gdzie w ostatnim tyg giełda bardzo tąpneła w dół i wiele spółek traciło bardzo na wartości a nasz wakepark na przekór. Dodatkowo otwarcie sezonu, czyli kiedy jak nie teraz... Zobaczymy jak jutro z kursem ale również przewiduje wzrosty.
  • Re: Prawdopodobny wzrost do 60-61gr Autor: ~MARTIN [83.30.32.*]
    W takim tempie to nim sie zobaczymy to bedziemy miec złotówke z przodu. Mało kto chce oddawac akcje a popyt jest ogromny.
  • Re: Prawdopodobny wzrost do 60-61gr Autor: ~WP [213.158.216.*]
    To lecimy na nowe szczyty yeh
  • Re: Prawdopodobny wzrost do 60-61gr Autor: ~MARTIN [83.30.32.*]
    Dawac perełke na widły...
[x]
PIXELCROW -4,41% 0,05 2025-03-24 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.