Niejaki king z forum kilka miesięcy temu interweniował przeciwko mnie do Dependa. Podobno ich "dział prawny" zajął się tą sprawą i mieli mnie zamknąć.
Rezultat idzie im jak ten kredyt :)))
a wy tak od roku dwie cioty się wspieracie nawzajem, aha 4,5 miałeś się tu pojawić jak kurs bedzie po 19 groszy? Jak kurs rosnie to cie od razu nie ma.
I to chyba jedyne co masz, bo jakoś nie widzę cię robiącego pieniądze gdziekolwiek jeśli non stop tu siedzisz. NIE ZNAM, powtarzam NIE ZNAM osób które siedzą na forach spółek tak po prostu od czapy i psioczą na kurs bo tak lubią spędzać wolny czas. Czas kosztuje i wszystko co się robi, robi się w jakimś celu. Nie ma takich ludzi którym aż tak się nudzi że siedzą na forach spółek i przez rok lub więcej wypisują swoje mądrości nie mając w tym jakiegoś celu.
Przy okazji chcę ośmieszyć newconnect :) i anali, którzy go dozorują, rozumiesz?
Czy to jest w porządku, że "w sposób szczególny oznacza się akcje spółki" która wyciągnęła już kopyta, pogrążając inwestorów, a tymczasem 99% spółek z tego grajdołu nadal okrada z kasy przy milczącej zgodzie wszelakiej maści komisji?
Oficjalnie komisja nałożyła karę na PSW.
Spróbuj ustalić, do kiedy mają termin zapłacenia tej nałożonej kary? :)))
Człowieku nie ośmieszaj się bo mi witki opadają...jeżeli takie są twoje gimnazjalne pobudki to nie zrobisz się od nich ani bogatszy ani rozumu ci nie przybędzie, a od jazgotania na jednej spółce oblicza rynku nie zmienisz. Jeżeli tego nie rozumiesz to jazgocz dalej i marnuj swój (cenny) czas, a jeżeli rozumiesz to chyba sam wiesz co masz zrobić.