• Do ile może spaść Unima ??? komu zależy na tak niskiej cenie do JACKA Autor: ~Do Jacka [194.242.62.*]
    Akcje najniżej w historii !!

Czy zarządowi nie zależy na wysokiej cenie akcji ???

Nowe umowy podpisywane !!!

Nowe produkty w sprzedaży !!!

dziwna sytuacja tutaj jest

kupiłem dzisiaj na próbę troche akcji sypneli po 2.18zł postawiłem 1140 szt.
  • Re: Do ile może spaść Unima ??? komu zależy na tak niskiej cenie do JACK Autor: ~do Jacka [194.242.62.*]
    czy lepszy raport za Ikw zmieni nastawienie do spółki i zaczniemy zmianę trendu ??

Czy fundamentalnie jest aż tak źle że kurs tak spadł na historyczne minima ??
  • jako jedyny na tym forum przewidziałem obecny kurs !!! Autor: ~jack [77.254.225.*]
    I napisałem o tym wszystkim co teraz się dzieje 05.02.2014. roku ( przy kursie 2,80 zł ) ! też na tym forum -wpis " będzie dalej walka " autor "slim" Nie bardzo chcę dawać rady i pisać co się dalej stanie bo nie jest to zgodne z moimi planami co do Badziewiaka. Mam zaplanowaną strategię i będę ją realizował ! Mogę tylko napisać że przestałem kupować na potęgę- jak wcześniej i mamy co mamy- dodam jeszcze, że część akcji sprzedałem z niezłym zyskiem. Jestem bardzo zadowolony z kursu jaki obecnie mamy a jeszcze bardziej będę szczęśliwy jak kurs spadnie poniżej 2.pln. a to tylko kwestia czasu. Pozdrawiam i życzę sukcesów-obecny kurs do kupna jest b.dobry ale to nie znaczy, że nie spadniemy niżej. Bardzo słabe wyniki- duży dług odziedziczony po bankrucie- przegrana w sądzie - brak inwestora strategicznego ( instytucjonalnego / finansowego ) - zero płynności - głupota właścicieli- dlaczego ma odbijać ??? Sprzedać po 12 zł i odkupić po 2 zł. czego więcej trzeba ?
  • Re: jako jedyny na tym forum przewidziałem obecny kurs !!! Autor: ~Unima [31.175.221.*]
    a możesz jakoś jasno wytłumaczyć kto sprzedaje w tych cenach ?? bo kurs nigdy nie był tak nisko więc albo jest jakiś trup w szafie który zarząd ukrywa albo ktoś kupił licząc na szybki zysk i wywala ze strata akcje
  • narazie wszystko po staremu Autor: ~jack [77.254.235.*]
    z dużym pakietem nie ma możliwości wyjść z Badziewia po 2.pln !!! Przy rzuceniu np. 10000 sztuk kurs spadnie na 1,50 pln. przy 20 000 szt. na 1.pln. a może i niżej !!!!!!!! Od wielu lat występuje ten sam problem - zerowa płynność . Ale mimo wszystko ktoś cały czas zbiera po coraz niższych cenach i leci w ch.... ile się da. Pozdrawiam- na razie nie liczcie na żadne poważne odbicie.
[x]
YARRL -2,86% 7,48 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.