Liczę na to, że może choćby jedna osoba czytająca moje wpisy zastanowi się dziesięć razy zanim kupi akcje firmy której właścicielem jest taki człowiek.
Pytam kiedy zaczną sprzedawać domy w Siewierzu ?
Osiedle rośnie i nie wygląda to żle. Przejeżdżałem i nawet , nawet.
Po wpisach , myślałem o gorszej perspektywie.
Człowieku, zejdź na ziemię. Co ci po tym czy oni tam coś sprzedadzą czy nie, to nie ma znaczenia. Tu nie liczy się interes spółki, a co za tym idzie akcjonariuszy. Moritz ma was w ................... On was potrzebował do wzięcia kasy z emisji i tylko po to. To jest jego prywatny folwark i robi sobie co chce. Grosza nie zobaczysz z tego, nawet jakby się to sprzedawało jak świeże bułeczki. NIE KUPUJE SIĘ SPÓŁEK W KTÓRYCH NIE DA SIĘ ODWOŁAĆ PREZESA, A ON NIE MUSI SIĘ STARAĆ BY NA TYM STOŁKU POZOSTAĆ AMEN. Ten co teraz sprzedaje wreszcie to zrozumiał, a liczył idiota na dywidendę od tego ................
Misjonarz, mam gdzies te Twoje wywody. Kazdy ma prawo wstepu do tej szulerni i robi to swiadomie. A szulernia to sie staje dzieki takim osobom jak Ty , ktory dzieki " ostrzegajacym" wpisom , staraja sie kreowac nastroje na spolce.W chorym panstwie chore instynkty gora.
Radze nie korzystac z forum.
PS
Dokonales/dokonasz zgloszenia do KNF?
Moja odpowiedz na to pytanie brzmi NIE.Bo musialbys doniesc na siebie....
O czym ty mówisz? Co ja robię niezgodnego z prawem? Wyrażam tylko swoje opinie. Nie mówię nikomu kupuj lub nie kupuj tylko uważaj i się zastanów. Dzisiejsze kolejne już wyniki potwierdzają tylko to co piszę. 31.05 zaczynają sprzedaż, daj im Bóg niech sprzedadzą jak najwięcej i zobaczysz kolejne wyniki. Sprzedawali już popularną 38, forest hill i masz efekty w dzisiejszych wynikach. Zobacz tylko na wynagrodzenia zarządu i programy motywacyjne, które spółka dla zarządu przygotowała. Też mają takie liczby z minusami??? Dlaczego nie skupują akcji, co zapowiadali??? Czyżby dalej podpisywali umowę z biurem maklerskim tak jak mówili wcześniej? Trochę długo to trwa. Zresztą szkoda mojego czasu.
Myślę , że powinno tu coś się ruszyć.
Zaczyna się sprzedaż domów w Siewierzu w czerwcu.
Wygląda dość atrakcyjnie. Mnie się podoba . Ciekawe jakie wrażenia będą
oglądających..