na tą chwilę. Pisałeś , że jesteś na szczycie hierarchii , więc bardzo współczuję Twoim podwładnym. Do nich też mówisz macie podwyżkę a tu d..pa???????????/
Dnia 2014-05-07 o godz. 09:16 ~do napisał(a):
> na tą chwilę. Pisałeś , że jesteś na szczycie hierarchii ,
> więc bardzo współczuję Twoim podwładnym. Do nich też mówisz
> macie podwyżkę a tu d..pa???????????/
jesli rzeczywiscie jest na szczycie hierarchi , to jak to sie ma do wpisu
,,Asde ma zakaz udzielania się na forum inaczej grozi mu dyscyplinarka
Dnia 2014-05-07 o godz. 15:50 ~mms napisał(a):
> nie dziwne, że nie pisze...
mms z tego co pamiętam to sprzedałeś swój pakiecik a jesteś w każdym nowym wątku .
Po co marnujesz czas na tym forum przesiadując tu po całych dniach ??? A może jednak nie sprzedałeś ?? Pewnikiem jesteś zainteresowany tym co będzie się działo dalej na PMI .
A kto nie jest tym zainteresowany? Przecież to jeden z największych wałków zeszłego roku.
Utopionych jest tutaj mnóstwo ludzi. Życzę wszystkim jak najlepiej ale.. jest jak jest
gdzie jest ten na szczycie . Niezła hierarchia , a Miluh gdzie jest w tej hierarchii --- bo nawalił się jak Wielebny z pizzą w niedzielę .
asde--- jak te gnoje lecą z nami w ciula , a ty listy pochwalne chciałeś im pisać , a andrzej kp. tak gs na Błoniach wchodzi w dupę , że mam wymioty. Nawet jak podadzą jakies infa to po czasie. Mają nas za nic , dlaczego my mamy ich szanować --- gs -- pisał o honorze , szlachcic. Mój pradziad po takich szlachcicach na konia wchodził.
Co prawda nie jestem asde---- myślę , że odwieszenie bedzie po wza , bo na walnym muszą podjąć jedna kwestię , którą zażyczyła sobie GPW , i wtedy będą już wszystkie kwity potrzebne do odwieszenia.