Szybko to sie mozesz ze.sr.ac. Ja tu pracuje l zarabiam,czasami tez pomagam mniej kumatym, wczoraj byla swieca podbierajaca ale czarna , czyli okazja zakupowa jeszcze dzis bedzie .
Wszędzie straszą...Po co? Na co? Kogo chcą ostrzec? Po co ? Na co? Dlaczego?
Czyżby tu byli sami DOBRZY DORADCY?
.......
....................BEZINTERESOWNI...?
Kto czytal moje instrukcje ma w tym tygodniu 37% zysk, ja jestem zadowolony , kasa na koncie i to jest istotne .Ciekawe jak sie czuja moi oponeci , wszelkiej masci inteligentni technicy,pokazalem wam ze tylko gra spekulacyjna daje wyniki.Jak na blogu nie bedzie zawistnych i glupich docinek to moze napisze wam kiedy znowu kupic.Na koniec dodam ze podobne zyski mam na trzech innych firmach , tyle ze w mniejszej skali.Generalnie jestem w 100% na kasie bo spodziewam sie dobrych okazji w przyszlym tygodniu,optymistom radze schlodzic glowe.
Chłopino, bredzisz. Że dwa razy z rzędu na rozbujanym papierze chwycisz dołek (wierzę bo mam dobre serduszko) to nie powód żeby się tu chwalić i robić za guru. Wal z tymi "instrukcjami" pod trzepak.
Może masz racje , nie pasuje do waszego blogu , kolega pewno pisze bardziej mądre wywody i spostrzeżenia , życzę szczęścia i wielkich sukcesów w grze na giełdzie . Pa, Pa.