Spółka w IV kwartale roku obrotowego przeprowadziła nową emisję 12.000.000 akcji serii F.
Początkowo Spółka planowała w trzecim kwartale roku obrotowego przeprowadzić emisję akcji
serii F w formie emisji publicznej na podstawie memorandum informacyjnego. Oferta w tej
formule nie doszła do skutku.
Ostatecznie Spółka przeprowadziła emisję prywatną, która została zamknięta 30.01.2014 roku.
Spółka przydzieliła akcje 6 inwestorom, którzy łącznie objęli 12.000.000 akcji serii F. Cena
emisyjna akcji wyniosła 0,50 zł za 1 akcję.
Po co ktos mialby bulic po 1 mln zl na leb? zeby opierdzielic za 500 000 zl?
Powiedz mi kolego jaka "firma budowlana" nie wozi sie dobrymi furskami?;) Wg mnie to jest zagrywka, typowo. Jak beda wychodzic to nie z takich poziomow bo po co? Jesli maja miliony na krecenie kursem to mogliby podbic go spokojnie w okolice 0,8 grosza i wtedy stopniowo wypierdzielac papierzysko.
no to powiedz mi "kolego" dlaczego "jakis" pener ;) dzien tuz przed odpalem pisze o bankrucie likwidacji.... kiedy to 3-4 dni wczesniej (patrz data jednego komornika) zamieszczany jest ów komunikat u komornika
nastepnie sa zawierane przez firme dwie znaczace umowy na ok 2 mln euro i dalej list intencyjny na 10
a dzis calkiem przypadkiem jakis gosc pisze na swoim blogu wlasnie o kopahaus i.... wrzuca o komornikach na parkiet hehehe aby sie rozprzestrzenilo
ciekawe.... czy juz nakupil czy czeka na nizszym poziomie?
podejzanie blisko....
i dopiero teraz to zauwazyl i wrzucil....
a to juz 24 kwietnia bylo w sieci
a drugi.... nie wiem kiedy
znalazl ktos date?
Dnia 2014-05-06 o godz. 21:08 ~rzeznik napisał(a):
> Jesli maja miliony na krecenie kursem to mogliby podbic
> go spokojnie w okolice 0,8 grosza i wtedy stopniowo
> wypierdzielac papierzysko.
skąd ja znam ten tekst? nie pamiętam...
a już wiem
z idm, epd i pmi