Tu chodzi o zeszmacenie wizerunku spółki....
Ten, co rzutem na taśmę wczoraj zamknął na 1,04 , wiedział co robi...
On , i jego koledzy rozgrywają tę partję...{Ze szkoda dla wizerunki}..
Ale, widac , iż Głównym na tym nie zależy..
nia rozumiem leszczy oddajacych na tych poziomach ale to wasza sprawa dziwie sie ze spolka nie wydalo zadnego oswiadczania w sprawie naglego spadku kursu ktory mial miejsce 29.04
valdik vel JAN dla osob zainteresowanych (TRANSeksualista)...czyli transik znowu sieje swoja zawisc tuszujac wpote na PCG i to spora na Imagisie czyli wychodzi jego dwulicowosc..Powiedz kmiocie o co Ci chodzi ...po ile chcesz odkupic ze tak ujadasz ?
kupa,nie wiem o co ci chodzi moze lekarz bedzie wiedzial.
fakty:
Czy ja mijam sie z prawda ,oszukuje,klamie w ocenie sytuacji ? Chyba nie.
A ty ,czy ty masz odrobine racji w obronie kursu ktory spada od konca kwietnia ? Chyba nie.
wiec wniosek jest jeden twoje megastraty padly ci na mozg :)
valdik vel JAN nie wiem dlaczego nie wypisujesz juz swoich wypocin pod swoim prawdziwym nickiem?a co do kursu to uwazam ze kupno ponizej 1,00 w krotkim terminie bedzie sie oplacala a co do strat to doskonale wiekszosc osob wie ile wtopiles na Imagisie .ale coz wiadomo do tego sie nie przyznasz dlatego taka frustracja
nie wiem dlaczego probujesz mnie rozgrysc ,o co ci chodzi ,cos mi wciaz imputujesz jakbys mnie naprawde zna:)
Siebie pomijasz i wymigujesz sie agresja pod moim adresem ,jesli wiekszosc wie o moich rzekomych strtach to moze chcialaby wiedziec o twoich:)
Stac cie na szczrosc ?