czy najlepszy prezes nie uważa ze warto by bylo wydać jakieś oświadczenie na temat zaistniałej sytuacji? Pisze sie o funduszach ktore wzmacniaja spólke kapitałowo, robią audyty!!! a po emisji akcji je natychmiast wyrzucają (ze stratą), podobnie rzecz ma się z wyborem Pana Rymaszewskiego do rady nadzorczej. Niestety ale wygląda to na zorganizowaną wcześniej akcję. Ma to znamiona działania na szkodę akcjonariuszy mniejszościowych poprzez dostęp do informacji niejawnych a tym to już warto zainteresować GPW i KNF.
faktycznie wygląda to niepokojąco, ale z tego co pamiętam te c.a. 3,5mln akcji jakie przemieliło się wtedy po wyrzuceniu przez Rym i fundusz przeszło po prostu w ręce kilku innych zainteresowanych, a nie zostało wciągnięte przez setki drobnych. Trochę to więc wygląda na celowe straszenie.
To ja. Mam nadzieje, ze sie udlawia tymi akcjami, dodrukami i innymi pierdolami.......Az lzej sie zrobilo na sercu :) pppppppppppppppppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaappppppa
Nie wiem, nie interesuje mnie to. Nieeeech zyjeeeeeeeeee wolnosc, woooolnosc i swoboda..........................Milion innych spolek, czas zwijac zagle.....bananowa gielda, bananowy kraj....
Dnia 2014-05-12 o godz. 17:11 ~Niewytrzymal napisał(a):
> Nie wiem, nie interesuje mnie to. Nieeeech zyjeeeeeeeeee
> wolnosc, woooolnosc i
> swoboda..........................Milion innych spolek, czas
> zwijac zagle.....bananowa gielda, bananowy kraj....
zapraszam Cię na Fluida tam jedziemy na dychacza:)
tak po ludzku trochę mi szkoda Vedii:((
panie kwiatkowski miej pan honor i zrób se pan seppuku a właściwie powinienem zrobić to z panem że byłem taki głupi i kupiłem akcje vedii...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11