Pomimo,że ten wodospad mnie ominął bo zbyłem po 1,43-1,46 ale jakoś straciłem
wiarę w tą spółkę i na razie obserwuję.W tym co piszą jest trochę prawdy i czekam na trupa z szafy.Ktoś zbywa duże ilości akcji i te wzrosty to podbitka pod wywalanie.
Moje przewidywania jednak się sprawdzają.Coś nie widać entuzjazmu.A trend jaki jest
to każdy widzi.Nie walcz z tredem bo to nic nie da.Ci co sprzedają wiedzą co robią.Spadło
z 2,72 na 0,98 to może i spaść na 0,48.Za taki trefny towar to ja dziękuję.
Ci co mnie posłuchali uratowali swój kapitał.Takie pseudospółki to jest mały ambergold.Nagania się na nia.Kupuje i sprzedaje ten sam oszust a póżniej ucieka z kapitałem.Ci co zostają tracą wszystko licząc na odbicie,a odbicia na takich wydmuszkach nie ma.
Wlasnie dlatego ten byt przestanie istniec.aktualnue trwa czyszczenie przedpola.A wsxystkie te zagrozenia i scenariusze opisywal jan zanim do wiekszisci dotarla mysl o mozliwych negatywnych skutkach imagisowych przekretow dla pcgarda
Tu nikt nie wychodzi i nikt nie wchodz, spekuła sie zabawia przelewajac z wora do wora i przy okazji uwalając kurs. Gdyby leszcze oddały na wyższych poziomach to do tego by nie doszło. Ale trafiła kosa na kamień i mamy kabaret. Pomyślcie oni mają miliony tych akcji i z kursem mogą zrobić co chca. My mamy tylko tysiące wiec kto na tej zabawie bardziej ucierpi ??? DOPUKI NIE SPRZEDASZ NIC NIE STRACIŁEŚ. Kurs mozna napompowac tak samo szybko jak sie go wcześniej uwaliło. Spekuła musi zarabiać i nie znosi bezczynności musimy tylko poczekać aż zaczną jechać w drugą stronę.
Zobaczymy do ilu groszy zjedziecie tym razem. Jak tanio to jestem w stanie dokupić pare milionów. Tylko, że na fixach tych straszaków co wystawiacie w praktyce nie można kupić. Już 100 tys. stanowi problem.
Z 13gr to ma jeszcze z czego spadac a z 5-6 gr to już daleko nie poleci. Jak uwazasz ze jest tanio to kupuj. Ja mam srednią 33gr to jeszcze moge poczekac na zabawy naszych spekulantów i dokupić taniej.
upadlosc na 99% ,sa juz zalozone spolki rezerwowe (pcguard conulting) wiec nie ma powodu aby ryzykowac istnienie pcg ,z takim bagazem przekretow spolek zaleznych ,zadluzeniem i aktaulnymi przychodami nie ma szans na utrzymanie przy zyciu. Zapowiadalem rok temu - casus CTC -i nikt nie wierzył:) Do konca kwietnia 1 gr
Janek zdradź nam jakiej giełdowej spółce Narka bedziesz teraz kibicował bo wszystkie są rozłożone na łopatki i zostały marginesem giełdy. Wprowadzenie nowej spółki na giełdę, promocja kosztują b. dużo zachodu, pieniędzy i czasu. Więc prawdopodobnie zostaniesz bezrobotnym naganiaczem. Tak mi sie smutno jakoś zrobiło nawet troche jest mi ciebie żal :(
sprytnie omijasz podnoszone przeze mnie watki :) ad meritum kolego. Nie taka jest moja konkluzja nie wkladaj mi do ust twoich wlasnych wnioskow . Przyjzyj sie faktom ,co z tego ,ze CTC jest ,jesli inwestorzy wtopili tam przed laty kase nie do odzyskania. Tu jest podobnie ,jesli nie upadnie (przmilczles moje wszytki uwagi) to co bedziesz mial z tego ,ze jest ? Jesli ma byc whikulem nowych podmiotow ,to najpierw zaczna od emisji potem minie 5-10 lat az drgnie co w co wlozysz ostatnie pieniadze.A po drodze duzo sie moze wydarzyc np. KRACH Swiatowy.
pewnie kapitalizacja gield swiatowych obecnie przekracza sume wszystkich pieneidzy na swiecie .. wiec ta wirtualna nazdywzke trzeba bedzie sprytnie wykasowac .. czyli zrobi sie tzw kryzys .. powod zawsze sie znajdzie .. biedota jak zwykle straci .. a za kilka lat bogaci beda jeszcze bardziej bogaci ..