...nie dajcie odebrać sobie swoich akcji, opennet w drodze na 30 zł, będzie odwrót, dwa zlecenia i 5 zł, ci co sprzedali, bo myslą, że odkupią niżej, już nie zobaczą swoich akcji, no chyba , że zaczną odkupywać po 7 zł, ....zobaczycie, ......
...dokupywać ile wlezie, zobaczycie, jak spółdzielnia będzie uciekać z arkusza sprzedaży, .....nie ma kupna, wiec ustawiają zlecenia na kupnie i oddają swojakom jednym zrzutem, tak by ustawiać kurs niżej, a potem podpierają sprzedaż kilkoma mniejszymi zleceniami ......... jeszcze się przekonacie .....
...ustawianie kursu, nie ma podstaw do spadków, nie oddawać swoich akcji bo nie odkupicie niżej, droga na 30 zł otwarta, a płocka to tu jest, ale nie noc kabaretowa, choć ustawianie kursu i stawianie zleceń dokładnie tak wygląda.....zbiorą to co w obrocie i pompowanie się zacznie !!!!!
Dobre infa dadzą podstawę do wzrostów. Nie wiem skąd zuza, ela i carlos 1,5 zł wzięli? A czemu nie 1,7 zł lub 1,3 zł takie same liczby. W 30 zł na dziś nie wierzę. Powinna się w tym tygodniu zacząć gra pod wyniki. Jakie będą? Wykres pokaże.
te projekty które realizują są warte 15-20 zł, właściwym pytaniem jest kiedy taka cena będzie?
Trzeba pamiętać że między czasie mogą się pojawić kolejne dofinansowania, a tak naprawdę to co było do tej pory to jest pikuś w porównaniu z tym co będzie w tej perspektywie budzetowej, 4 mld do rozdania, a do tego trzeba dodać komercyjne projekty. Nawet te 30 zł może być mało ale oczywiście w dłuższym okresie
Widze tutaj pewna analogie jak na hawe swojego czasu,tez bylo wiadomo ze pojdzie do gory bo mieli nowe kontrakty i gra byla pod wyniki i byly wybicia do 4 zl a potem nie wiedziec czemu spadalo ,spadalo itak spadlo do ok 2.5 a potem roslo sobie po 4 , 5 % na sesje idoszlo do prawie 7 i pewnie byloby wyzej gdyby przejeli TK.tutaj bedzie podobnie nie dac sie wyleszczyc bo akcji w obrocie malo i ciezko bedzie odkupic.fundamentalnie nic sie nie zmienia ,czas wzrostow przed nami.
...oczywiście, że 30 zł jest możliwe, ...nie upieram się przy fundamentach, ale biorę pod uwagę dobrą spekulację, zabetonowany free float i chęć zarobku.....i jest to możliwe, a ci co nie widzą fundamentów pod wzrosty mogą iść na inne spółki, jak myślicie, po co tutaj siedzą i piszą, że opennet spadnie i nie wart jest zakupu, albo radzą sprzedaż ....pamiętać, że nie odkupicie już tych akcji, jeśli je sprzedacie niżej lub , chociażby po tej samej cenie, gdy tylko pojawi się większy popyt spółdzielcy będą uciekać z arkusza sprzedaży i skończy się uwalanie kursu i wtedy nagle okaże się, że nie ma co kupować .....
Po niedzieli się dowiem kto jest ze mną a kto przeciwko mnie.Mam 20 ton i jestem bardzo ciekawy ,którzy doradzali sprzedać a ,którzy kupować chciałbym żeby byli ci drudzy chociaż ostatnio znikneli z tego forum.
ramzes nie zniknie tak szybko..przypomina mi to pewnego gościa z united choć trzeba przyznac ze ramzesik bardziej sie stara:)
p.s
do dobra spółka lecz zbyt podatna na spadki:)
Kurs Nie bedzie zalezal od tego
Kto I ile napisze na forum a jezeli ktos sie
Na tym opiera to powodzenia
Fakty sa takie ze fundament as I perspektywy
BardO dobre
Sa spekulanci sa panikarze i pojawiaja sie
Okazje troche mala plynnosc to tez male
Zlecenia sprawdzaja sie
Pozdrawiam
...pamiętać, że akcje, które posłużyły do uwalenia kursu brali grubo powyżej 4 zł, trochę poprzewalali, a wydaje się, że niewielu im oddało ...............................niebawem 30 zł, drugi braster, zwg, medical ,............
....no musicie się dostawiać do arkusza sprzedaży, spółdzielnia musie przecież teraz zebrać akcje, które użyła do uwalenia kursu plus coś tam jeszcze, no chyba, że zacznie kupować ktoś z zewnątrz, wtedy zaczną spieprzać z s i odbierać sobie akcje nawzajem ....tak to działa .........