• podejrzana spółka . Autor: ~jasnowidz [83.21.56.*]
    Za długo ten papier spadał aby tylko info PB zdołowało papier.
  • Re: podejrzana spółka . Autor: ~jan [46.112.207.*]
    okazja na ratowanie restek kapitalu.. swojaki i inne patalachy zapamuetajcie ten wpis;)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [80.50.228.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: podejrzana spółka . Autor: ~swojak [80.50.228.*]
    po twoich wtopach to zapewne cie zostało na jakieś wino za 4,99
    i zrozum jedno prostaku z takim podejściem do inwestowania nie masz co robić na GPW
    swojak skad ta troska o moja kasiore? Ratuj swoj kapital bo mam 100% pewnosc ,ze sporo umoczyles;)) Po takich wynikach imagis i przed rozstrzygnueciem uks jest heszcze szansa wyjsc za chwile bedzie za pozno.:)))
  • Re: podejrzana spółka . Autor: ~ktoś [83.26.70.*]
    Dnia 2014-05-02 o godz. 14:42 ~jan napisał(a):
    > swojak skad ta troska o moja kasiore? Ratuj swoj kapital bo
    > mam 100% pewnosc ,ze sporo umoczyles;))

Po takich wynikach imagis i przed rozstrzygnueciem uks jest heszcze szansa
    > wyjsc za chwile bedzie za pozno.:)))

W tym okresie zajmujący się dystrybucją sprzętu IT oraz usług i produktów GPS Imagis miał 91,3 mln zł przychodów wobec 274,3 mln zł rok wcześniej. Zysk netto wzrósł jednak do 1,13 mln zł z 0,27 mln zł. W całym 2013 r. obroty powiększyły się jednak do 1,47 mld zł z 0,51 mld zł, a zysk netto sięgnął 14,18 mln zł wobec 4,45 mln zł w 2012 r. – Już w raporcie po trzech kwartałach sygnalizowaliśmy, że w III kwartale (obroty Imagisu wyniosły wówczas 554 mln zł – red.) zrealizowaliśmy znaczną część zleceń pierwotnie planowanych na ostatnie miesiące roku. Stąd III kwartał był nadzwyczaj dobry. Ponadto zbyt ostrożnie oszacowaliśmy popyt na sprzęt IT w końcu roku i nie przygotowaliśmy odpowiednich zapasów, przez co nie mogliśmy zaspokoić popytu – tłumaczy Mariusz Bławat, prezes PC Guard, który kontroluje 62,71 proc. Imagisu.

Deklaruje, że w tym roku wyniki Imagisu nie powinny podlegać aż tak dużym wahaniom pomiędzy poszczególnymi kwartałami. Według niego w 2014 roku spółka skupi się na poprawie rentowności m.in. dzięki wprowadzaniu na rynek nowych produktów pod marką własną Smart oraz poprawie wskaźników efektywności (zarządzania płynnością, rotacji towarów itp.). – Widzimy również przestrzeń do dalszego zwiększania sprzedaży – podkreśla.

• Re: podejrzana spółka . Autor: ~kupa [185.24.27.*]
    JAN transie tak przeciez zachwalales Imagis na PCG tez sie ustawiles ...przeciez tak pisales a teraz inne wypociny wypisujesz ...zenujacy jestes transiku
    jakbys uwaznie czytal moje posty koles to bys wiedzial ,ze nie trzymam zbyt dlugo papierkow .Jakos nie przywiazuje sie :) A w ogole skad te przekonanie o mojej szczerosci.?:))) No tak ,chyba ,ze twki glab jakbty inwestuje w oparciu o forumowe posty:)))))))) Ktos robil juz takie badania plasujesx sie w grupie 55% takich osobnikow Wziales mnie za guru i poplynales?;))))
    sam sie przyznajesz ze jestes w niczym niewiarygodny i piszesz bzdety, tyle w temacie nie wiem po co transiku sie tu udzielasz?dla Twojej wiadomosci nie posiadam obecnie pcg ani Twojej perly Imagisu buhaha ciekawe wlasnie jaka Ty wtope zaliczyles ze tak tu ujadasz,zachowujesz sie jak typowy zawistny polaczek ...zenada ..lepiej moze zatancz sobie na rurze to przy Twoch sklonnosciach trans jest bardziej oplacalne
    ty koles ,ty naprawde jestes szczera kupa ? nick to potwierdzenie twojej wiarygodnisci.Jak wytlymaczysz komukolwiek ze jestes bardziej wiarygodny? Jestes tlukiem jesli wychodzisx z takiego zalozenia.Malo tego twoje oburzenie i polajanki pod moim adresem zdradzaja duze straty i frustracje. Czlowiek sukcesu ma inna wrazliwisc;) A ty jestes po prostu gieldowy lebiega;)
    TRANSIE JANIE serio zal mi Ciebie, a frustratem to raczej jestes TY jak kupiles Imagis na gorce ,kazdy w temacie wie jak sie zachwycales ta spoleczka i ze ja posiadasz, a jezeli twierdzisz ze zaliczylem tutaj wtopie to sobie mozesz teraz ulzyc raczka... chociaz zachowaj troszke bialej swojej wydzieliny na wieczor i gosci bo oni wtedy beda sfrustowani ....a co do PCG to tutaj moze byc roznie ...ale jak slysze takich naganiaczy na spadki bo wtopili tutaj sporo to brak slow ....moze powinienens sie leczyc na zawisc?tylko na to nie ma lekarstwa ...przykro mi ale zachowujesz sie jak prostak a udajesz juz sam nie wiem kogo ...ps bierz po pkc a jak znowu wtopisz to odrobisz wieczorem wystepem na rurze
  • Re: podejrzana spółka . Autor: ~Herbski [46.215.48.*]
    A ja panowie w środę kupilem 16 kilo po 1.09 i mogę wam odsprzedać po 1,4zeta a Wy odsprzedacie ~ swojakowi po 1,8 zeta a on tak wierzy w ten papier ,że będzie czekał na 3zl i pchal dalej. Co wy na to?
  • Re: podejrzana spółka . Autor: ~gunn [2.150.32.*]
    Ten papier to syf
  • Re: podejrzana spółka . Autor: ~Patroświnia [83.17.132.*]
    Dnia 2014-05-02 o godz. 20:38 ~gunn napisał(a):
    > Ten papier to syf
    Kupuj ~gunn potrzebujemy tu kupujących a nie maruderów to ,że kupiłeś pcguard przed krachem to nie twoja wina bo skali tego spadku nikt nie przewidział .Kiedy było po 1,4 to marzyłem żeby spadło na 1,2 bo chciałem tanio kupić i tylko przez przypadek nie kupiłem wtedy, ostatecznie kupiłem po1,02
[x]
PCGUARD 0,00% 0,38 2009-03-20 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.