• SYGNAŁ KUPNA Autor: ~cccc [82.177.83.*]
    jw
  • Re: SYGNAŁ KUPNA Autor: ~wiwi [109.125.202.*]
    na początek + 4,26 %
  • Re: SYGNAŁ KUPNA Autor: ~chodzik [37.31.44.*]
    Potwierdzam.

Teraz jest czas na kupowanie !
  • Re: SYGNAŁ KUPNA Autor: ~Amator [94.124.6.*]
    no to dawać chłopaki ... łykać łykać łykać !!!
  • Re: SYGNAŁ KUPNA Autor: ~ddd [82.177.83.*]
    paralityk umysłowy wywala po 0,47
  • Re: SYGNAŁ KUPNA Autor: ~akcjonariusz wierny [213.158.216.*]
    Brać z prawa i zarabiać !

Taniej już nie będzie !!!
  • Re: SYGNAŁ KUPNA Autor: ~jendrek [178.252.11.*]
    Dnia 2014-05-08 o godz. 12:34 ~akcjonariusz wierny napisał(a):
    > Brać z prawa i zarabiać !

Taniej już nie będzie !!!

ale czy będzie drożej to mocno wątpliwe
  • Re: SYGNAŁ KUPNA Autor: ~kacper [82.160.24.*]
    Będzie i drożej i taniej.Wszystko to tylko kwestia czasu.
  • Re: SYGNAŁ KUPNA Autor: ~molk [89.79.159.*]
    Dobry sygnal z Ukrainy, zielone światło dla biznesu i MIT luką otwiera się..
    teraz warto przy wykupionym rynku
  • Re: SYGNAŁ KUPNA Autor: ~Technik [89.73.205.*]
    Dlaczego dalej spada skoro jest sygnał kupna? :/
  • Re: SYGNAŁ KUPNAu Autor: ~ja [94.254.147.*]
    Bo między czasie został wygenerowany sygnal sprzedaży. Teraz opór to 45 groszy a wsparcie 28-30 groszy i tam najlepiej sie ustawić.
  • Re: SYGNAŁ KUPNAu Autor: ~jendrek [178.252.11.*]
    Dnia 2014-05-09 o godz. 17:46 ~ja napisał(a):
    > Bo między czasie został wygenerowany sygnal sprzedaży.
    > Teraz opór to 45 groszy a wsparcie 28-30 groszy i tam
    > najlepiej sie ustawić.

ustawiac to sie mozesz nawet jakby spadlo do 28-30 to nikt o zdrowych zmyslach nie sprzeda ze starta na takim poziomie, lepiej trzymac
  • Re: SYGNAŁ KUPNA Autor: ~ja [164.126.156.*]
    Sprzeda, sprzeda. Jeszcze się zdziwisz. Myślę że nawet MNI w tych okolicach chętnie by sie pozbył całego pakietu bo widać że im to ciąży
  • Re: SYGNAŁ KUPNAu Autor: ~leri [82.139.56.*]
    Sprzeda ... Piechocki, sam sobie skoro robi to biuro maklerskie to mają prowizje 10 razy mniejsze niż my i ustawiają się zz zleceniami rozproszonymi po lewej i jak nikt nie sprzeda tak jak to miejsce w ostatnich tygodniach to rzucają duże zlecenia na sprzedaż żeby sprawić wrażenie, że ktoś duży wychodzi.
    Jak przyjdzie do wzrostów do znikną zlecenia sprzedaży a wyższych poziomach i niewielkim obrotem będzie duży wzrost żeby ci zleceniami aktywacji kupna się nie załapali.

Inne warianty są takie, że MIT pada i ktoś wywala, będzie emisja i ktoś wywala, będzie wezwanie i kurs ma być nisko, OFE muszą mieć kasę na pierwsze transze do ZUSu (10lat przed rozpoczęciem wieku emerytalnego się zaczyna), co potwierdzałoby zachowanie innych spółek z dawnych mW40 i sW40, bo na W20 nie mają żadnego wpływu.

Co do ostatniej możliwości to postanowiłem, że jak mnie OFE nie zaskoczą pozytywnie w czerwcu, lipcu to przechodzę do ZUSu, zresztą oznaczać to będzie także, że już nie mają siły i nasza giełda nie będzie już rosła. W takiej sytuacji przejdę do jakiegoś MM albo ECN z zamiarem gry na zagranicznych, a nasze rodzime gwiazdy biznesu niech dalej robią emisje akcji aż wszystkie będą po złotówce bo nikt po za nimi nie będzie ich posiadał.
    Na końcu kontrakty z mnożnikiem 20. Skończy się jak z podniesieniem akcyzy na alkohol, obroty, wpływy spadną i tyle.
  • Fakt faktem, że obecna cena jest MOCNO zaniżona. Autor: ~Warren [81.190.143.*]
    leri może mieć rację, że spekulacyjnie zaniżają kurs.
    Drobni od dłuższego są zdezorientowani o co tu chodzi i jak jest niżej to zaczną sprzedawać (dotąd nikt nie chciał). Pomaga przy tym Ukraina ...

Może też być tak, że ktoś potrzebuje gotówki, ale to raczej mniej wiarygodna wersja (od czego są pakietówki).

Fakt faktem, że obecna cena jest B. MOCNO zaniżona.
  • Re: SYGNAŁ KUPNA Autor: ~moro [89.77.5.*]
    będzie OK, jesteśmy blisko dołka
  • Re: SYGNAŁ KUPNA Autor: ~Piotr i Pan [89.69.120.*]
    sygnałów nie widzę, ale moment na wejscie jest OK
[x]
LARK -1,64% 0,15 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.