Kto zarzadza tym ukrainskim burdelem? Zeby sprawozdania nie mozna bylo w terminie opublikowac ? Przekładają z dnia na dzień. Co za wybitni finansisci i ksiegowi tam pracuja. Niech ich szkag.
Zjazd na 0.10 gr i wypad z gpw. Oby takich spółek jak najmniej.
Trudno to zrozumieć- mieli 3 miechy na podliczenie cyferek. W dniu ogłoszenia przesunęli o 1 dzień by z kolei przesunąć aż o miesiąc. Wszystko to jest równie zawiłe jak cały burdel na Ukrainie!
Punktem zwrotnym będą wybory na Ukrainie. Raport racz. Co oni za niespodziankę mają dla AKCJONARIUSZY? Zwróćcie uwagę jaka sobie furtkę zostawili, publikują do końca Maja. Czekają kacapy na najlepszy moment. Zobaczymy co się zadzieje na poniedziałkowej sesji po weekendzie majowym.
Jak dla mnie może spadać na 0.30 zł albo i niżej.
myślę że dla nich ten rok na GPW jest przełomowy , wóz albo przewóz ,tak naprawdę to im zostało 7 miesięcy, bo w grudniu każda że spółek na rynku głównym muś kosztować nie mniej niż 1zł.jak nie to wypad z giełdy ,tylko co te kacapy kombinują oto jest pytanie.?????.
Ano cos kombinuja-zmienili siedzibe w luxemburgu , czyli zostawili sadovaye pod starym adresem ! A "nowe biura" znajduja sie w otoczeniu dosc nobliwych firm! Znaczy byt im sie polepsza. Cos kombinuja .
A moze ktos potrzebuje jeszcze czasu aby skupic po promocyjnych cenach, pewnie cos sie szykuje... ale co ? Ja jestem optymista bo zwieksza sie popyt na ich towar u nas i w Rosji na pewno, inczej nie sponsorowaliby rosyjskiego klubu pilkarskiego z gory tabeli. Jakbym mial kaske to bym zaryzykowal.
Oni się podpięli pod Jaceniuka. Generalnie zawsze dobrze żyli z Tymoszenko, Janukowycz im krzywdy też nie robił. Głowa do góry !
Moi na Ukrainie są optymistami, jeśli chodzi o Westę... Ja nie wychodze z tego biznesu.
I jak zwykle my Polacy tylko muśmy się wzajemnie dołować ,może coś z tego będzie i wyjdzie się z tych nieszczęsnych akcji , z niedużą stratą .albo i jeszcze zarobi, nadzieja umiera ostatnia.
...widzisz bo większość osób potrafi lamentować i śmiać się z innych--tacy są polacy,,,a wystarczy trochę się interesować spółką,,,co roku o tej samej porze jest walne zgromadznie na weście ,,ostatnio też debatowali czy ma być dalej prowadzona działalność,,mimo dużej straty podjęli decyzję jednogłośnie,,że spółka nie zostaje rozwiązana,,ale ludzie już wiedzą ,że westę ściągają z gielłdy i piszą jaki to śmieć,,dziwie się ,że tu tkwią tyle czasu,,,ja interesuje się westą ,mam tu zainwestowane pieniądze i śledzę sytuację na bierząco i nie uważałem nigdy ,że westa to śmieć,,to ing tu mieszał i wtopił największe pieniądze,,to bwzbk przygotowało takie ipo,,spółka jest dobra i ma fundamenty,,inwestują ,,fakt ,że mocne zadłużenie ciągnie się za westą,,niech ludzie prześwitlą sobie spółki z gpw i zobaczą jakie one mają zadłużenia,,pozdr