• gdzie jest dno? Autor: ~lux [94.154.26.*]
    JW
  • Re: gdzie jest dno? Autor: ~maarc [188.116.35.*]
    0,01 pln
  • Re: gdzie jest dno? Autor: ~Stop Gender [80.55.185.*]
    dno, muł, depresja
  • Re: gdzie jest dno? Autor: ~ktoś [83.25.251.*]
    Problem polega na tym , że oporem tu było 34 gr.( chyba , bo nie nie chce mi sie już spoglądać na wykres).Zostało juz to przebite.A pod spodem nie ma nic.Dnem może być 20 gr jak i równiez 1 gr.Specyfika NC.Większość spółek NC debiutuje kwotą X, Później kilka dni podbitki , a następnie równia pochyła ( nawet latami,jeśli wcześniej spółka nie zniknie) i Vedia również nie odbiega od schematu.Cały wykres to ustawiczne dołowanie .Tu nie ma dna.Niestety , ja przegrałem.Mam jeszcze papier,ale po 48 gr.( średnia).Czy oddać,bo niżej pójdzie , czy usredniać, bo się wybije ?Nikt nie wie.Ale chyba tu już w plecy. NC jak dla mnie , to w większości dojenie frajera.
  • Re: gdzie jest dno? Autor: ~luk [89.174.100.*]
    25.05.2010r. kurs wynosił 0,33zł
  • Re: gdzie jest dno? Autor: ~moses [89.72.212.*]
    > 25.05.2010r. kurs wynosił 0,33zł

jak wejdą nowe miliony papiera kurs spadnie poniżej 0,20
  • Re: gdzie jest dno? Autor: ~VETERAN [31.61.131.*]
    siedzę tu już dwa lata i też mam dosyć.....jak będzie 0.20 to może coś dokupię .......
    ilu tu już było takich, co trąbili o kupowaniu, jak tylko będzie "niżej". I milkną oni jak egipskie mumie. Zatankowani po korek, albo ubrani po wsze czasy.

Coraz większa CISZA robi się na forum. Spasowali już chyba wszyscy naganiacze.
  • Re: gdzie jest dno? Autor: ~konjo [83.14.101.*]
    spoko, stado łosi co prawda topnieje w oczach, ale na pewno znajdą się pelikany, które będą łykać kolejne emisje walone w rynek, myśląc, że to super okazja. Żądzę zysku nie jest tak łatwo okiełznać...
  • Re: gdzie jest dno? Autor: ~Pelikan [89.174.100.*]
    Chętnie bym połknął więcej, ale już mi się dziób nie domyka:)
  • Re: gdzie jest dno? Autor: ~ed [193.110.108.*]
    Patrzac na drabinkę myślę, że Twoja teoria nie trzyma się kupy. Rynek już nie ufa Vedii, w ogóle. Nikt nie obejmie następnej emisji, jeśli zarząd czegoś nie zrobi.

Karnet: http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/prof/spolki/notowania?wlid=5468&ks=1
  • Re: gdzie jest dno? Autor: mirren [213.238.107.*]
    Będzie tak jak z SSI - która jak Vedia w zeszłym roku została zawieszona za brak raportów. Agonia spółki jest nieunikniona - ucieczka ze spółki ostatnich inwestorów, którzy jeszcze dawali nadzieje daje do myślenia. Sam się wpieprzyłem i już mnie tutaj na szczęście nie ma - ostrzegam.

rzeczą głupców jest trwanie w błedzie
[x]
VEDIA 0,00% 0,04 2017-03-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.