• 2,3zł to tam ... Autor: ~werel [85.193.252.*]
    rozegra się walka i odbicie
    szkoda słów na tego syfa...
  • Re: 2,3zł to tam ... Autor: ~Zniecierpliwiony [89.78.219.*]
    myślę, że niżej

dotknie 2zł tak jak rok temu

musi

bo ja tam czekam
  • Re: 2,3zł to tam ... Autor: ~aleks [31.130.96.*]
    I po co tam czekasz???
  • Re: 2,3zł to tam ... Autor: ~fben [80.238.80.*]
    Juz mam 2o procent dołka pierdziele...spadnie to i odbije
  • Re: 2,3zł to tam ... Autor: ~manolo [46.238.124.*]
    to co sie dziej na tym papierze jest chore ..przeciez tu jest wyprzedaz jak na bankrucie .. pamieta ktos jeszcze tutaj jak zielony kolor wyglada ???
  • Re: 2,3zł to tam ... Autor: ~aleks [31.130.96.*]
    To nie chodzi o to że impex to jest bankrut czy cos takiego chociaż ma swoje za uszami. Główna przyczyna to wychodzenie z giełdy dużych graczy (OFE i redukcja portfeli TFI) Zauważcie że wykresy wielu spółek z wig 250 wyglądają podobnie. Np. Impex bardzo przypomina Hygienike. Jak HYG była po 3,6 to impex też miał szczyty. Niemal identyczne jest nawet to drugie wybicie w górę na początku roku. Tego nie zrobili drobni. Drobnica zawsze kupuje od dołu. Zawsze zlecenie grosz niżej od kursu bieżącego. Instytucjonalni kupują inaczej. Wniosek taki, że bez OFE i TFI będzie kiła i mogiła na gpw. Jedynie wig 20 może się zachowywać nieco lepiej bo tam gra zagranica. Na wig 250 zagranica nawet nie spojrzy. Tak że jak Tusk rozwali resztę OFE to giełda trup.
  • Re: 2,3zł to tam ... Autor: ~Adwersarz [5.184.128.*]
    Fundusze, jeśli sprzedawały, to robiły to wyżej; nie spieszy im się tak bardzo, by robić to z dużą stratą. Ten etap spadków zaczął się w okresie przedświątecznym, z obawy przed niespodziewanymi okolicznościami za wschodnią granicą. Ponieważ mamy ostatnią sesję przed długim weekend'em, spadki są kontynuowane!!
  • Re: 2,3zł to tam ... Autor: ~manolo [46.238.124.*]
    nie napisalem ze to bankrut ..tylko ze zachowuje sie jak bankrut ..
    ale cos musi byc na rzeczy ..skoro ciagle doluje .. nie ograniam po prostu tego .. nie powiecie mi ze z powodu kresek AT ,,,ktos sprzedaje 50 -100 tys akcji po 2,58 .. bo ma spasc do 2,3 .. a co robil jak bylo po 3,5 ??? tez wyrzucal .. to ile i za ile on tego nakupil i kiedy .. bo zaraz wyjdzie ze wszyscy kupowali po 2 zl ..
[x]
IMPEXMET 0,24% 4,22 2019-08-05 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.