• no !!! Autor: ~ramzes [95.40.137.*]
    no to macie swoich leszczy, ...cisza, spółdzielnia skończyła pracę, następne przewalanie ok 16 . 00 .......
  • Re: no !!! Autor: ~kkkk [83.29.123.*]
    czy ktos mi powie co tu sie święci???
  • Re: no !!! Autor: ~ramzes [95.40.137.*]
    pytanko standardowe do spółdzielni ...opłacało się uwalać notowania, ?, dużo zebraliście ???
  • Re: no !!! Autor: ~filip [89.72.106.*]
    Pogłębiona ta korekta, książkowo korekta powinna zjeść połowę wzrostów a więc kurs powinien zatrzymać się na 3,20 zł.
    hehe, korekty to są na spółkach o dużej kapitalizacji i dużym obrocie, tu jest ustawianie kursu kolego ...zresztą, przecież wiesz !!!!
  • Re: no !!! Autor: ~to.ten [193.105.251.*]
    jakby kurs poruszał się książkowo to by wszyscy grający na giełdzie byli zarobieni:)
    Patrząc wstecz na kurs to po lokalnych szczytach cena spadała na samo dno praktycznie do momentu samego odbicia i póżniej było wybicie
    wszystko tak gdyby nie siadziała tu spółdzielnia, ......jesli nie pojawią sie zlecenia spoza ich znajomków bedą robić co bedą chcieli , .jakieś dobre info też by mogło zmienić sytuację .....
  • Re: no !!! Autor: ~re.............. [89.228.118.*]
    ale panowie to się tylko cieszyć że ktoś wreszcie zauważył tą spółkę ( jak wy to nazywacie spółdzielnią )
  • Re: no !!! Autor: ~to.ten [193.105.251.*]
    spółka już dawno została zauważona, co ty myślisz? że może ja, albo osoby z forum wyciągli to ze 1 zł do 4 zl?
    ....wszystko prawda !!!, ważne też czy to stado groszołapów , czy brastrer, medical dwa !!!
  • Re: no !!! Autor: ~filip [89.72.106.*]
    Spółdzielni to ja mam dość po Agrotonie: batony z lewej i prawej na niby.
    hehe, znam znam, blanka i parę innych spółek ....tam to wygląda jak mega pralnia, ...tu myslę, o ochoczej gotówce do pomnarzania swoich zasobów .....
    ...brastera ktoś ciągnął , zdaje się, że ktoś z głową, ...
    i co nie pisałem, ...szesnasta się zbliża, druga część przewalania, tylko, że scenariusz ma być taki, że musicie się dołączyć i oddawać swoje akcje ....ha ...znów przerzucili do znajomków i podpieranie sprzedaży ......póki nie bedzie zainteresowania tymi stojącymi zleceniami, to bedą kombinowć .....
    piekne ustawianie i manipulacja, przyjdzie czas na odwrót, .....30 zł niedługo, drugi braster i np ZWG
    ...od trzech dni to samo, ok szesnastej iorą od tych co się połaszczyli na DT, a tu nie urosło, ......dwa , trzy zlecenia i wraca 4 zł, .......
[x]
OPENNET 0,00% 0,13 2017-06-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.