..jak pokazują moje kreski czas zaniżania kursu zakończył się i pojawił się na wykresie tygodniowym sygnał do wzrostu..tak też w najbliższym tygodniu kurs ARI wzrośnie albo zaliczy nawet odlot na północ..jak wiadomo pokonanie oporu 49 na wykresie dziennym daje możliwość do dalszego wzrostu a moim zdaniem spekuła z tej możliwości jak najbardziej skorzysta :)
Dnia 2014-05-11 o godz. 11:44 ~Michał napisał(a):
> ..jak pokazują moje kreski czas zaniżania kursu zakończył
> się
na twoich kreskach ten czas skończył się w styczniu
dzięki Bogu mamy już maj :)
ale fajnie się ciebie czyta, co by się nie działo to jutro będzie odjazd :)
Wyraz "fajny" (we wszystkich formach) w gruncie rzeczy nie znaczy nic, ewentualnie świadczyć może o ubogości językowej osoby go używającej. Tak więc ...
jak na razie to kompromitacja trzyma twoją stronę i jak widzę nadal ma się dobrze .. a że w styczniu kurs urósł niewiele mimo sygnałów wzrostu to reklamacje rób do spekuły a nie do mnie..ja jak zauważyłaś piszę o tym co pokazują kreski i jak wg tego powinien zachować się kurs a reszta to robota dla spekuły..teraz jest sygnał wzrostu czy się to komuś podoba czy nie..
Hehe
To lepsze niż kabaret
Kreski mu dają sygnały na spółce gdzie połowę wolumenu w zeszłym tygodniu zrobiłem sam bo musiałem 15 k przerzucić na inny rachunek :-)
Masz swoją spekułe ośle hahaha
..zmień lekarza bo ten jest nieodpowiedni..ty spekuła )) ..dobre.. tak może napisać np MATYJAS.. i jak on kiedyś tobie napisał ..masz tu gówno do gadania.. nadal jest aktualne..