nie przeprowadzce tylko wywalili ich bo czynszu nie płacili...
a może biedacy pogubili się przy liczeniu tych zarobionych milionów, skoro ma to im zająć aż cały miesiąc...
KNF poinformowała na stronie internetowej, że żądanie zawieszenia obrotu akcjami czterech spółek skierowano do GPW "z powodu nieprzekazania przez nie do publicznej wiadomości jednostkowych i skonsolidowanych raportów rocznych za rok obrotowy 2013 w terminie określonym przepisami prawa".
,,,wiesz co knf Ci odpowie,,dlaczego nie zawiesili notowań westy i sado,,bo to są spółki ukraińskie i tylko notowane u nas ,,nie podlegają naszemu prawu,,tak się pewno będą tłumaczyć,,,
,.,wiem Sylwuś ,że jesteś długo,,ale nie ma co się martwić ,że zawiesili notowania,,naturalne jest skoro raportu nie podali a walne jest co roku,,a prównywanie westy do cedc,,,byłem na cedc dużo wcześniej niż anulowali akcje,,jak ktoś śledził sytuacje,,zarząd wcześniej informował o możliwości likwidacji spółki,,że jest kiepsko, a tym samym anulowaniu akcji,,ludzie ślepo grali dalej ,,mnie już tam nie było,,dla mnie jedynym zagrożeniem dla westy jest obecna sytuacja na ukrainie a nie w weście.,.pozdrawiam
Sytuacja na Ukrainie jaka jest każdy widzi,od tego będzie zależeć do 25 maja trzeba
zaczekać niema co robić paniki . nie mamy na to wpływu
sama spółka trzyma się mocno ---- a co będzie.......
Musisz siać panikę? Nikt nie wie co będzie dalej ale ty oczywiście już z góry założyłeś katastrofę. Każdy widzi co się dzieje Teraz - ale co będzie jutro - Tego nie wie nikt !- więc przestań krakać bo tłuszcz grubasie na rozum ci się chyba rzucił!
Nie słyszałeś , że im się czegoś bardziej boisz to właśnie to dostaniesz? Więc nie kracz ......
,,,,
Zarząd WESTA ISIC S.A. informuje, że sprawozdanie roczne za rok zakończony dnia 31 grudnia 2013 r. nie będzie opublikowany na 30 kwietnia 2014 roku. Zarząd oczekuje, że roczne sprawozdanie będzie sfinalizowana i opublikowane do końca maja 2014.
nasuwa mi się jedna myśl,,,dnia 31-12-2013r sprzedali udziały i teraz załóżmy ,że do dnia 29-04-2014r mieli dostać za nie ostatnią transzę,,nie otrzymali kasy dlatego nie mają kompletnego raportu bo nie ma końcowej finalizacji,,co myślicie o tym panowie?
moim zdaniem powinni to ująć w raporcie komu sprzedali ,za ile ?
Mnie najbardziej zastanawia po co początkowo przesunęli publikację o 1 dzień by następnie odłożyć aż o miesiąc. Druga sprawa to to że gdyby raport miał być zły to tradycyjnie zrobili by podbitę aby upłynnić akcje na wyższych poziomach i wrócić do bazy a teraz tego nie było więc nie mogę tego zakumać!
,,,elitarny klub się skurczył przy pierwszej większej podbitce,,wystawili akcje jak na widłach i ten co chciał widział ile ma drobnica,,uważam i tak ,że pomysł w pewnym sensie był dobry bo zmusił pajaców w końcu do ruchów,,bo jak ludzie poblokowali zlecenia była mizeria już mocna,,nie szukaj tu już z elitarnego klubu bo nie znajdziesz ,Ci ludzie nie mają już akcji a jak mają to znikome ilości ,których nie upłynnili,,,przez ostatnie dwa miesiące przemieliło się w cholerę akcji,,,a akcja z podbitką na 0,90 przyniosła zamierzony skutek.,.,
słuchajcie wiadomość na wszystkich kanałach nadają na o ukrainie , na to wygląda że jutro
z wała na GPW będzie ,jak myślicie ,czy nie .A co do WESTY to jak by nie te ruskie to zile nie będzie, moim zdaniem szykuje się wejście jakiegoś większego gracza do westy,
z mienili siedzibę w Luksemburgu .