• pytanie Autor: ~streetbass [193.200.47.*]
    będzie przejęcie?,jak myślicie
  • Re: pytanie Autor: ~Graham [83.20.134.*]
    Powinno byc, bo TM juz ma ok 40% z podmiotem powiazanym przeczytaj ostatnie info o przekroczeniu 20% gdzie Tadek ma 22% a reszta jego powiazana spolka, dzis duzy obrot znowu wiec pewnie znow dokupuje i za jakis czas moze przekrocza 50% zas puszcza INFA i moze nawet na kilkanascie zl wywinduja jeszcze w maju.. Ja dzis kupilem i sobie poczekam tyle ile bedzie trzeba.. :)
  • Re: pytanie Autor: ~streetbass [193.200.47.*]
    sorki Graham ze troche się nabijałem z Ciebie na united-tam jednak miałeś rację..a tutaj?
    ===to najbardziej gorący papier na NC===
    wporzadku wybaczam ;) wszedlem dzis za polowe calej kasy wedlug mnie w krotkim czasie bedzie tu 4-5zl moze jeszcze w tym tygodniu, pozostaje czekac, pozdro :)
  • Re: pytanie Autor: ~Zenek [95.160.9.*]
    No to ja też się zamelduję, wywalony dziś United po 32gr a kupiony po 19 i wejście w 8Formuła za sprawą Grahama. Ładnie się dzisiaj kursik rozbujał. Pozdrawiam
    znow duze obroty na spolce, jutro powinien byc wiekszy + niz dzis, moze wykreca 5zl przed majowka jak dobrze pojdzie, mozliwe ze znow jakies dobre info puszcza po sesji.. pozdro :)
  • Re: pytanie Autor: ~xxx [85.221.155.*]
    5 zyla na tym walorze?????? Nie wierze! Max 3, ale nie wiecej!!!!!!!!!!!
  • Re: pytanie Autor: ~xxx [85.221.155.*]
    5 zeta przed majówka? W 2 dni? buhahaha :p
  • Re: pytanie Autor: ~jus [89.228.25.*]
    żyda mroczka złapali jak ukradł staruszce siatke z zakupami > ukrywał się w squocie na gontyna 12 w krakowie.
[x]
8FORMULA 2,22% 0,46 2016-03-22 12:01:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.