• Wniosek o upadłość Autor: ~wiatrak [83.30.140.*]
    Zdziwicie się prawda ? :))
  • Re: Wniosek o upadłość Autor: ~broadway [213.238.74.*]
    Dnia 2014-04-28 o godz. 11:43 ~wiatrak napisał(a):
    > Zdziwicie się prawda ? :))
    Czy Ty masz naprawdę jakąś chorobę umysłową?
  • Re: Wniosek o upadłość Autor: ~wiatrak [83.30.140.*]
    Mam średnią 0,35 i wiedzę na temat spółki, w imieniu której syndyk złoży taki wniosek.
    Kompletna katastrofa :((
    To napisz jeszcze Cieniasie jak wszedłeś w taką wiedzę? - pozwolę sobie skomentować te Twoje kolejne wypociny...
    Przypadkowo.
    Kophaus zalega potężnie z płatnościami. Nie każdy ma ochotę czekać i słuchać wykrętów.
    Pytanie, czy taki wniosek wpłynie przed wynikami czy po.
    Bo zamiast podbitki, będzie dobicie i to okrutne.
    To teraz ja: miałem tego nie pisać, ale trochę się otworzę. Jestem prawnikiem i ekonomistą. To co piszesz jest totalną bzdurą - syndyk nigdy nie skałda wniosku, bo robi to dłużnik lub wierzyciel. Nie podważam Twojego stanowiska, że spółka pójdzie w dół, bo ja uważam, że będzie wybicie. To się okaże, ale idź na jakieś studia (ze zrozumieniem) albo przestań pisać bzdury!!!
    Możesz mnie obrażać, ale tylko sobie wystawiasz świadectwo.
    Jedziemy na tym samym wózku - mamy w portfelu spółkę, która lada moment może zbankrutować.

Nie mam kompetencji, aby oceniać twoje wykształcenie, ale wyraźnie się mylisz co do możliwości ogłoszenia upadłości przez syndyka. Sprawdziłem w necie :
    24 maj 2013 - Uprawnienie do zgłoszenia wniosku o ogłoszenie upadłości dłużnika ma także syndyk albo zarządca masy upadłości, w skład której wchodzi ...
    http://prawnikbiznesu.pl/wniosek-o-ogloszenie-upadlosci/
    ... i utwierdziło mnie to w przekonaniu, że niestety moje informacje mogą się potwierdzić :(
  • Re: Wniosek o upadłość Autor: ~ala [95.160.55.*]
    Wiatrak odpowiedz a Kto powołał syndyka.
    Przecież nie było żadnego komunikatu.
    Przecież piszę o syndyku firmy w upadłości - której dłużnikiem jest Kophaus.
  • Re: Wniosek o upadłość Autor: ~ABC [80.55.22.*]
    Wiatrak, a skąd ty to wszystko wiesz ?

Niema komunikatu, niema nigdzie informacji, a ty wypisujesz takie rzeczy. Albo jesteś sfrustrowanym byłym pracownikiem tej firmy, albo albo naganiasz na spadki by ktoś grubszy od Ciebie mógł łyknąć większy pakiet po niższej cenie.
    Ta spółka w ogóle nie informuje o niczym ( poza fantasmagoriami typu rynek główny ).
    Ewidentnie ktoś żeni gruby pakiet, ale informacji o zejściu poniżej progów też nie ma.
    Typowe zachowanie bankrutów ( opłaca się zapłacić karę, ale pozbyć się bezwartościowych akcji ).

Co do wiedzy - trafiłem przypadkowo. Szukałem kontrahentów Kophausu w moim rejonie w celu zasięgnięcia opinii ( to skuteczna metoda - przekonałem się o tym przy zwale na Alterco ). Kontrahentów poleciło mi pewne biuro doradcze - tylko tyle mogę ujawnić.
  • Re: Wniosek o upadłość Autor: ~ABC [80.55.22.*]
    ... czyli znowu nic konkretnego. Jak zaczynasz siać panikę to poprzyj to chociaż jakimś sensownym argumentem, a nie piszesz, że firma wydmuszka, jest tragicznie źle, ale nic wam nie mogę więcej powiedzieć.

To czemu jeszcze siedzisz ze swoimi akcjami ? ... sprzedaj to, uratujesz to co jeszcze da się uratować.

Zachowujesz się jak gówniarz który obraził się na całą piaskownice bo zabrali mu grabki.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.30.140.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Jak zwykle w necie piszą bzdury - krótka odpowiedź, bo za moją wiedzę z reguły biorę pieniądze...Syndyk lub zarządca jest wyznaczany przez sąd, a nie są miarą samą dla siebie. Pisałem wcześniej kto może zgłaszać wnioski i nie publikuj błędnych treści pozyskanych z netu - wiem, co piszę!!!
  • Re: Wniosek o upadłość Autor: ~zigzag [83.8.170.*]
    kontrakt na 582tys euro chyba dostanie kopa:)))
  • Re: Wniosek o upadłość Autor: ~wiatrak [83.10.160.*]
    Pisałem, radziłem, tłumaczyłem - dziś komornik siedzi w spółce, wkrótce licytacje majątku i upadłość.
    Wyniki to tylko parawan, za którym kryje się smród.
    Hala nie zostanie ukończona, spółka ma kilkanaście procesów z inwestorami.
    Tyle wiem na dziś.
  • Re: Wniosek o upadłość Autor: ~the special [87.105.249.*]
    a moder pięknie usuwa wątki na zlecenie spółdzielni
    gdzie ten kuodas czy jak mu tam?
    buauahhaha
  • Re: Wniosek o upadłość Autor: ~toczi [31.61.140.*]
    dzwoniłem do spółki i faktycznie jest nieciekawa sytuacja ;( ja tam sprzedałem swoje akcje wolę chronić swój kapitał puki są chętni do kupna
  • Re: Wniosek o upadłość Autor: ~demot [89.70.61.*]
    no popatrz - ja tez dzwoniłem i usłyszałem coś zgoła innego ...... ciekawostka .......
  • Re: Wniosek o upadłość Autor: ~adam [89.72.22.*]
    NA BANKRUTACH SIĘ NAJLEPIEJ ZARABIA.
  • Re: Wniosek o upadłość Autor: ~toczi [31.61.140.*]
    Dnia 2014-05-06 o godz. 15:51 ~demot napisał(a):
    > no popatrz - ja tez dzwoniłem i usłyszałem coś zgoła innego
    > ...... ciekawostka .......

co usłyszałeś nie ściemniaj ! tel do spółki 957462810 jeżeli jest wszytko ok to dlaczego nie dadzą żadnej informacji ? ? ? tylko opowiadają że może pod koniec tygodnia coś napiszą ?
  • Re: Wniosek o upadłość Autor: ~sit [31.182.179.*]
    sory ale wpisy zrobily sie zalosne. Doprowadzaja do smiechu. co wy sie licytujecie? Tu nie mozna nic sensownego znalezc w waszych wypowiedziach. Zachowujecie sie jak dzieci. Ja dzisiaj nabylem pakiet i dalej nabywam wkoncu po cenie ktorej chcialem. Ciekawe czy wygram z panikujacymi
  • Re: Wniosek o upadłość Autor: ~sit [31.182.179.*]
    wiatrak a jak tam twoje mci z kierunkiem na 38. i powiedz jak to jest ze jak naganiasz na wzrost to za chwile spada a jak na spadki to rosnie. ile Ci placa? I ogarnij sie z podawaniem falszywych informacji;D chociaz dzieki tobie udalo mi sie dzisiaj kupic duzo po 28 i moze uda po 27 jutro wiec dziekowac. to tak jak zwyklemu jkowaskiemu na united przy 16gr tez bartdzo pomagal w zbieraniu;)
[x]
KOPAHAUS 0,00% 0,01 2015-10-29 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.