• akcje Open-net Autor: ~ramzes [95.40.118.*]
    ...akcji jest bardzo mało w obrocie, jesli, dajmy na to, ludzie potraktują te akcje jak inwestycje, to będzie ich coraz mniej, coraz trudniej będzie kupić te akcje w nizszej cenie , a przecież ludzie z bliskiego otoczneia spółki wiedzą więcej, są bardziej przekonani, jeśli oni zaczną je kupować z rynku, no to nie po to by się ich pozbywać, a przecież oni mają znajomych, a i ci również swoich , ......zresztą, że spółka weszła w trend wzrostowy, to chyba juz widać, ciekaw jestem tylko zasięgu wzrostów, wypadałoby 25- 30 zł, tak by spełnić wymogi kapitalizacji związane z przejściem na rynek główny, i może się to wydarzyć o wiele szybciej niż się każdy spodziewa .....hehe ...
  • Re: akcje Open-net Autor: ~878 [87.207.160.*]
    z tymi znajomymi i znajomymi znajomych to nie jest takie proste ,po pierwsze musieli by miec wczesniej stycznosc z gielda ,co nie jest takie oczywiste,gielda dla wiekszosci ludzi w polsce to wciąż czarna magia i wolą się trzymać od tego z daleka, ja sam namawiałem kumpla na zakup opena jeszcze gdy byl po 1,2 i mowie tak :kup sobie za 10 tysi akcji/opisujac sytuacje spólki/ a za pół roku ,rok bedziesz miał 80 ,70 czy 50 tysi w kieszeni
    ale zastanawia sie do dzisiaj i klnie bo widzi ile stoi.no cóż.

a na openie widac że ludzie się nie chcą pozbywać akcji na tym poziomie co wróży wzrosty .
    jestem optymistą ale czy aż 25-30 ,no może troszkę później
  • Re: akcje Open-net Autor: ~ramzes [46.169.107.*]
    trochę racji jest z tą czarną magią, ja też miałem troszkę na mysli konta na inne osoby ...... a co do wzrostu warości, to jest to możliwe, .....obecnie spółka jest na takich poziomach cenowych i na tyle zaczynają rosnąć obroty, że mogą zainteresować się nią pieniążki znacznie wieksze niż te ze spółdzielni groszołapów co to podbijają różne śmieciuchy 5, czy 10 tyś zł, ...po rynku bujają różne fundy i kapitał, który lubi takie spółki i może bardzo dużo, ......a sam wzrost i ceny, i obrotu, i wyraźny trend wzrostowy bedzie ściągał coraz większy kapitał ( dokładnie tak było na brasterze, medical ) nie twierdzę, że będą stałe nieograniczone wzrosty, ale potencjał jest naprawdę duży.......
  • Re: akcje Open-net Autor: ~Matiz [78.88.75.*]
    Tak jak mowi ramzes...akcji jest coraz mniej i coraz mniej osob wysypuje sie na tych poziomach co doprowadzi do tego ze jezeli ktos bedzie chcial kupic pare tys akcji bedzie musial wzbic kurs na widly a to bedzie prowadzic do zainteresowania innych osob i kolejnych wzlotow kursu akcji
    7-10zl jest bardzo realne do konca maja...wystarczy ze podadza info o utworzeniu inkubatora przedsiebiorczosci oraz wyniki za 1 kwartal ktore beda bardzo dobre

Wtedy nikt nie zatrzyma kursu
  • Re: akcje Open-net Autor: ~as [89.77.167.*]
    Zastanawiam się nad zleceniami sprzedaży po 100 -200 akcji.Jaki ma sens?Ktoś wyrzuca bo urosło 5%.Odda prowizje plus podatek.Nic dodać nic ująć.Jest zarobiony!!!
  • Re: akcje Open-net Autor: ~zuzi [82.145.222.*]
    Ale nagonka. aKcje plener zaczęły trend spadkowy ci co kupią stracą
  • Re: akcje Open-net Autor: ~ramzes [46.169.107.*]
    ha, nagonka, to musi być na groszowych trupach , he, ......ale nie martw się może jeszcze kupisz parę sztuk, bo wiekszą ilość będziesz musiał troszkę pozbierać !!!!hehe.....
  • ramzes.. Autor: ~streetbass [193.200.47.*]
    daj głos:)
[x]
OPENNET 0,00% 0,13 2017-06-13 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.