zakopać nie ruszać.......
dlaczego chcecie zbierać plony w trakcie zasiewów ????????????
oj inwestory....
no zarządzie - przed walnym ma być info z konkretami więc czekamy.....
kupować nie chcą oddawać też nie... obava czy nie "obawiasz' się że sami tu zostaliśmy :))))
Jestem tu i nie zamierzam wyjść :) Czekam z niecierpliwością na infa nic nowego nie wiemy oprócz dzisiejszej opini (znowu pozytywnej) ale po majówce zacznie się coś dziać :) i ciekawi mnie raport za 1Q ! Poczekamy zobaczymy ! Też rozważam zwiększenie udziału :)
PS : Aura sprzyja :) A po świętach jest co zrzucić :) Pzdr
Wciąż jestem. Ze spokojem czekam na kolejne dane, poziomy sprzedaży. Przed nami będzie ciekawy okres: po pierwsze prawa poboru, po drugie pierwszy kwartał i wyniki sprzedażowe.
Pearl 25 - zapowiedź testu przez Stereo i Kolorowo.
"Ponieważ producent kolumn zaleca je wygrzewać co najmniej przez 90 godzin, a otrzymałem je nieomal wprost z linii montażowej, więc na razie postawiłem Peral 25 w towarzystwie wzmacniacza lampowego Ming Da MC34-ASE, który dostarcza im łagodny sygnał z tunera analogowego, aby optymalnie rozruszać membrany głośników."
Link do zapowiedzi testu: http://stereoikolorowo.blogspot.com/2014/05/kolumny-pylon-pearl-25-zapowiedz-testu.html
Oby:)
Wierzę w firmę, tym bardziej że po kontaktowaniu się z nimi, wydają się racjonalni, wiedzą co robią, są młodzi i zaangażowani w Spółkę. Także NWZ potwierdził zaangażowanie głównych inwestorów - to super sygnał.
Jestem ciekaw tych raportów. Ciekawe jak to rynek zdyskontuje. W mojej ocenie obecne 18-26 groszy jest za niską wyceną. Ale to tylko ocena.