• a kuku!!!! Autor: ~ale jaja [37.209.132.*]
    ubranka rozdają chłopaki z cypru
  • Re: a kuku!!!! Autor: ~ale jaja [37.209.132.*]
    boszko niby kupil akcje a tak naprawdę wywal , smiec leci na 7 gr , widzielisciwe TKO ???? pustka na popycie
  • Re: a kuku!!!! Autor: ~MISIO INWESTOR [77.254.195.*]
    HEHE OCZYWISCIE:D MASZ RACJĘ. Z TYM ŻE CIĘ UFO PORWAŁO TEŻ :D
  • Re: a kuku!!!! Autor: ~krak [91.241.41.*]
    TKO to ja chciałem sprawdzić :)
  • Re: a kuku!!!! Autor: ~ale jaja [93.154.159.*]
    Dnia 2014-04-24 o godz. 17:33 ~krak napisał(a):
    > TKO to ja chciałem sprawdzić :)
    za głupi jestes zeby sprawdzac , boszko ze swoimi psami zagryzie ciebie , kurs wraca na poziom 20 gr a ty dalej sprawdzaj, papier przewalany i wywalany niby taka promocja przede majówką
    Dnia 2014-04-24 o godz. 18:38 ~ale jaja napisał(a):
    > Dnia 2014-04-24 o godz. 17:33 ~krak napisał(a):
    >
    > TKO to ja chciałem sprawdzić :)
    za głupi jestes zeby
    > sprawdzac , boszko ze swoimi psami zagryzie ciebie , kurs
    > wraca na poziom 20 gr a ty dalej sprawdzaj, papier
    > przewalany i wywalany niby taka promocja przede majówką

Dziekuję, za ocenę mojej osoby (nie znasz mnie a oceniasz - prawdziwy Polak jesteś). A tak dla Twojej wiadomości, robi się tak: mam 88781 szt. akcji robię na dogrywce PKC i zatwierdzam, nie jest to aż tak skomplikowane jak myślisz............:)

• Re: a kuku!!!! Autor: ~ale jaja [93.154.236.*]
    skoro ulica tak sie nafaszerowała akcjami to juz wiadomo w którym kierunku to poleci, sadzisz ze boszko odkupi od ciebie akcjie po 1 zł ....buhahahahaahahahaahahahaha, widzisz jaki "mądry " jesteś, kupiłęs i teraz wywalić jest ciezko oni upychaj sprytnie akcje ,maja kase i czas ty będziesz sie modlic zeby sprzedać PKC , teraz kierunek 20gr tam mielenie podbitka na 30 i po zabawie, boszko z bratem to prymitywy giełdowe
    Ja ma te akcje ze średnią 18gr, były poniżej 10 gr i siedziałem sobie, były po 40kilka gr i też siedzę, nigdy nie pisałem o złotówce (zresztą prawie nie piszę, czytam raczej). Na tą chwilę nikt z nas nie wie czy jutro kierunek 50gr, czy zjazd na 20gr. Odniosłem się tylko do Twojej oceny mojej osoby..................
    Jeszcze jedno, nie lubię ludzi, którzy cieszą się z czyjegoś nieszczęścia (a w tym przypadku ewentualnie źle zainwestowanych pieniędzy)
  • Re: a kuku!!!! Autor: ~MISIO INWESTOR [77.254.195.*]
    A KUKU NIE PRZEJMUJ SIE , NIEKTÓRYCH SZLAK TRAFIA ZE SIE WYLESZCZYLI A OKAZJI DO ODKUPU NIE BEDZIE :D
  • Re: a kuku!!!! Autor: ~ale jaja [93.154.155.*]
    pocieszacie sie bo ufacie oszustom giełdowym , pod co to rosnie???? spokojnie jak ktos bedzie chciał kupic po 20 to kupi niebawem, a 50 gr to juz nie zobaczycie tak jak 45gr i 40 gr , smiec nadmuchany , spróbujcie traz wywalić 100k akcji hahahaha .....komu???? chyba tym co czekaja na pozycji 10 gr
  • Re: a kuku!!!! Autor: ~krak [145.237.2.*]
    Dnia 2014-04-24 o godz. 23:42 ~ale jaja napisał(a):
    > pocieszacie sie bo ufacie oszustom giełdowym , pod co to
    > rosnie???? spokojnie jak ktos bedzie chciał kupic po 20 to
    > kupi niebawem, a 50 gr to juz nie zobaczycie tak jak 45gr i
    > 40 gr , smiec nadmuchany , spróbujcie traz wywalić 100k
    > akcji hahahaha .....komu???? chyba tym co czekaja na
    > pozycji 10 gr

Mam taką prośbę, czytaj ze zrozumieniem, nie pocieszam się (przeciez po 40gr mogłem sprzedać , nie sprzedałem), nie pisze też o żadnej złotówce, zupełnie możliwe, że będzie 20gr.. Nie nawidzę tylko ludzi, którzy z czyjejś złej decyzji robią swoj sens zycia.
    Jeśli uwarzasz, że to śmieć to po co tu zaglądasz????Po co piszesz i jak widać czerpiesz z tego wielką satysfakcję
[x]
CENTURION -0,54% 1,84 2025-11-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.