o sprawdzenie transakcji zawartych przez Pana Prezesa, czy aby nie działał na szkodę spółki. Chodzi mi o Modenę, forest hill i rozliczenie pieniędzy z emisji akcji w 2007 roku czy zostały wydane zgodnie z prospektem zatwierdzonym przez KNF. Myślę, że to jedyne wyjście, by prezio przestał się śmiać akcjonariuszom w twarz i robić z nich balona. WPISYWAĆ się kto jest za.
Nikt się nie przyłączy? Wszyscy dalej dajecie się nabrać na ten stek bzdur ile to Moritz nie wypłaci dywidendy z nieruchomości, które sprzeda i ile zarobi na Siewierzu?
b.zasadne pytanie ,emisja sprzed lat po 20 zl objeta,pieniazki wzieli i utopili.a akcjonariuszy okradli z dywidendami na waciki po 5 gr.a w legendarnym siewierzy krowy jak sie pasly to i dalej sie pasa,tylko one maja dobrze.gorzej z baranami na gpw ktorzy uwierzyli moritzom
Zbierasz ludzi?
KNF ma obowiazek rozpatrzyc kazde zgloszenie dotyczace nieprawidlowosci w dzialalnosci spolki .
Masz obiekcje, dowody na nieprawidlowosci- naprzod !
Zycze powodzenia.
Z Twoich wczesniejszych postow wynika dla mnie przypuszczenie, ze kto sieje wiatr....
szpiegowi -kobiecie z gru pseudonim ''alta'' gestapo po zlapaniu scielo glowe na jaka kare zasluguje rodzinka m.po okradzeniu inwestorow moze znowu dla oslody dadza 5 gr,dywidendy,wstydu nie maja tyle lat juz minelo od emisjii po 20 zl