" W dniach 5-9 maja 2014 będziemy brali udział Wiodących Światowych Targach Ochrony Środowiska IFAT w Monachium. Zapraszamy do hali A3, stanowisko 413, gdzie razem z naszym partnerem europejskim – francuskim koncernem Sotralentz, będziemy prezentować m.in. nowe urządzenia do indywidualnego oczyszczania ścieków, oparte na technologii Sapling. "
możliwe że w tych dniach zdobędą nowych klientów i podpiszą nowe umowy :)
Na targach IFAT raczej jest duża konkurencja firm międzynarodowych, i firmy które tam się wystawiają mają własne technologie oczyszczania ścieków. Z polskich firm to tylko jedna czołowa firma z branży wystawia się osobiście.
pewnie i tak głównie będą polegać na rynku krajowym...targi to próba sięgnięcia dalej,świadczy o ambicjach i zaangażowaniu...gdyby nie było informacji o targach to byś drogi kolego pytał - "czemu zarząd i prezes siedzi i nic nie robi" ? ;)
Ja już widziałem jeden ich raport. Skonsolidowany z 2013 roku, gdzie na stronie 60 jest napisane ile i jakich samochodów wzięli w leasing. Bentley za 965 tys., BMW za 175 bodajże i Volvo za 182 tys. PLN. Przy zatrudnieniu około 4 osób, to poziom jest bardzo wysoki. Ciekawym byłoby też pójść na walne.
Aha - ten producent z branży, który się wystawia osobiście na IFAT2014 to nie Sapling.
masz wybór-nie musisz kupować ich papieru...jeśli kupujesz to znaczy że im ufasz;)
...tu muszą być opatentowane procesy chemiczne,bez czyjejś ciężkiej pracy nie mieli by żadnej działalności (sam kiedyś kształciłem się w tym kierunku-ale zerwałem-bywa )