• Czemu tak leci? Autor: ~Abc [95.49.9.*]
    jw
  • Re: Czemu tak leci? Autor: ~HUNTER [109.95.175.*]
    korekta tak po prostu,ja trzymam chociaż kupiłem za 104,bedzie dywidenda i w maju strategia może wtedy ruszy
  • Re: Czemu tak leci? Autor: ~Jose [77.254.129.*]
    Artykuł w TVN Biznes podgrzał nastroje , straszą że Rosja może nie kupować naszego AGD, i idzie na wojnę handlową. Moim zdaniem nieodpowiedzialna spekulacja.
  • Re: Czemu tak leci? Autor: ~Abc [79.185.18.*]
    Dzieki koledzy za info. O TVN nie wiedziałam. Kurcze znowu TVN zrobil cos zlego dla Polaków. W sumie ja tez trzymam bo firma bardzo dobra. Pozdrawiam
  • Re: Czemu tak leci? Autor: ~rafi [37.209.154.*]

To co się dzieje to dopiero wstęp do korekty.
    Myślę że do końca maja zobaczymy 7 z przodu.
    ale ktoś to kupuje,ponad mln obrotu i na fixie podciągnięte o 2%,chcesz to wywalaj jutro masz wyżej niż było do tej pory,ciągle nie będzie spadało należy się odbicie,
  • Re: Czemu tak leci? Autor: ~popik [46.215.92.*]
    rosja to nie pępek świata, Amica to przede wszystkim dobra firma, ma swoją wartość bo to firma przemysłowa a nie jakaś wydmuszka bez majątku. Nie jeden by chciał mieć taką perełkę i przejąć jej rynek. Moim zdaniem jeśli nawet Rosja będzie chciała sobie odmrozić uszy, to Amica i tak wyjdzie na swoje. Już weszła w lukę po Mastercooku, a dzięki sytuacji geopolitycznej zdywersyfikuje działalność i wejdzie na nowe rynki. Jak dla mnie same plusy i jeszcze to wszystko obróci się na korzyść spółki. Wyjdziemy z tego zamieszania jeszcze silniejsi.Ale kaźdy myśli i robi jak uważa:)
  • Re: Czemu tak leci? Autor: ~Abc [79.185.67.*]
    uspokoiłeś mnie trochę:)
    a strategia nie długo chcą się obkupić po taniości,no i wysoka dywidenda.Widać te spadki trochę rozruszały forum to dobrze
  • Re: Czemu tak leci? Autor: ~popik [46.215.92.*]
    osobiście jestem przeciwnikiem wypłacania przez spółkę dywidendy, korzystniejsze dla akcjonariuszy byłby skup akcji w celu ich umorzenia. Ale jeśli to rozrusza kurs i przyciągnie nowych inwestorów to w sotateczności niech tam będzie, bo to w sumie dla rynku sygnał że dobrze się spółce wiedzie
  • Re: Czemu tak leci? Autor: ~Jose [87.204.156.*]
    1/3 zysku powinni wypłacić. W tym roku widać hojność firm.
    Czy upadek sieci Awans może wpłynąć na wyniki?
  • Re: Czemu tak leci? Autor: ~Jose [87.204.156.*]
    Zazwyczaj gdy raport ma być wcześniej, to jest powód do chwały. Dają nam sygnał
    , że jest ok?
    W poniedziałek się okaże.
  • Re: Czemu tak leci? Autor: ~autor [84.205.19.*]
    Jakbyś kupował po 3 zł. to byś nie zadawał głupich pytań-misiu
  • Re: Czemu tak leci? Autor: ~rafal45454 [89.67.245.*]
    pko bp prognozuje wzrosty

http://marketinvest.pl/9-analizy-akcji/1135-amica-prawdopodobny-powrot-wzrostow
  • Re: Czemu tak leci? Autor: ~cierpliwy [77.115.82.*]
    co sądzcie o dzisiejszym artykule w pulsie biznesu? Czy 150 zł to realny scenariusz przy obecnej sytuacji na rynku?
[x]
AMICA -2,29% 51,10 2026-05-26 14:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.