...spółdzielnia pompuje telgam, gdyby ta kasa trafiła tutaj, już dawno byłoby 15 zł, telgam to groszówka, pełno tam groszołapów, więc za moment będzie ucieczka i płacz ubranych ......
...ciekawe czy na open dziś też bedą ustawiać niżej zamknięcie , czy przerzucą do swojaków ...hehehe, tylko, że to takie mizerne ilości, ........ci co zbierali powyżej 4 zł, przy wiekszych obrotach nie pieprzyli sie zbytnio, brali pakiety po kilkanaście tyś szt w jednym zleceniu, a tu teraz taka mizeria, żeby skubnąć coś niżej chociaz troszkę, później można zawsze opchnąć z dwudziesto groszowym zyskiem ... ..haha ...
fajnie, że taki naganiacz tu przyszedł, bez merytoryki, byle by napisac ...hehe i bedzie patrzył jak opennet powoli pnie sie do góry i za każdyn razem, za każdym wzrostem bedzie widział spadki, cofki itp ....bardzo dobrze !!!!
o! znów wrzucili koledze po 2,77, taka zachęta do sprzedaży, że niby więcej ktoś sprzedał, ale tam stoi ukryciak i ten co sprzedawał wiedział, że tak jest i wiedział kto konkretny odbiera te akcje hehe ......
Dnia 2014-04-23 o godz. 15:09 ~ramzes napisał(a):
> o! znów wrzucili koledze po 2,77, taka zachęta do
> sprzedaży, że niby więcej ktoś sprzedał, ale tam stoi
> ukryciak i ten co sprzedawał wiedział, że tak jest i
> wiedział kto konkretny odbiera te akcje hehe ......
j.w.
...to żaden jasio nie przyzna się , ze przerzucił kika sztuk stasiowi dla postrachu ......????......... już teraz obroty są na tyle ciekawe jak na NC a ff temu sprzyja, że można sie spodziewać , że przyjdą na spółkę coraz większe pieniążki, naprawdę duże mogą być od poziomu 15-20 zł za papier....
Dnia 2014-04-23 o godz. 16:23 ~mastif napisał(a):
> Zobaczysz co się tu jeszcze będzie działo w tym tygodniu.
> Podpowiem 5 zł. Radzę brać.
chłopie przestań już bo to już nie jest nawet śmieszne lecz załosne
Czemu żałosne? Ja tam się śmieję, a najbardziej z tych co łykają informacje od Mastifa. Ja dla odmiany jutro wieszczę wzrosty. Czemu ? Bo spadki i wzrosty są na przemian na Open-net i wydaje mi się, że rysuje się maszt chorągiewki.