Ja tam liczę na dywidendę.. a jak nie będzie podziału zysku, to niech forsa zostaje w firmie :)
Każdy ma swój rozum - FUNDAMENTY są naprawę dobre..
Im niżej, tym bardziej będziemy uśredniać :)
Tylko czy to o to chodzi by uśredniac coś co na logike powinno rosnąć. cena akcji to połówka wk . Zysk rokrocznie , w tym roku plus 30 mln . A wycena akcji jak w w jakiej hurtowni u zięcia sołtysa
No i sam widzisz jaki to wspaniały papier sprzedają za bezcen :)
Dokupiłem delikatnie na zamknieciu.. Jak padnie obrona 2,65 to ustawiam się z większą kasą stopniowo od 2,15 w dół.. Myślę jednak, że jesteśmy w okolicach podwójnego "lokalnego" dna, z którego może nastąpić kolejne wybicie..
Ludzie, jakie uśrednianie? co wy bredzicie? wyprzedałem wszystko po 3,3 bo poczułem pismo nosem co się tu swięci. Wliczanie dotacji do zysku netto, finansowanie borka i innego badziewia. Dajcie sobie spokój ludzie z tym smieciem, tu Wersalu nie będzie jak powiedział Św. pamięci Andrzej L. Idźcie na PZU czy inne wartościowe spółki które 40% nie zlecą w 2 tyg.
Dnia 2014-04-28 o godz. 22:45 ~aleks napisał(a):
> Jak masz za dużo kasy to pomóż chorym dzieciom zamiast
> kupować durne akcje i finansować fanaberie jakiegoś krezusa
> (żużel czy inne pierdoły)
poczytaj o Fundacjach Karkosika i jego żony... też się udzielają, więc nie wiem skąd u ciebie tyle jadu... co do finansowania fanaberii (korzyści są zwykle obopulne - reklama, korzyści podatkowe)...
POZA TYM CIEKAW JESTEM JAK TY POMAGASZ CHORYM DZIECIOM...
KAŻDY MA SWÓJ SPOSÓB NA WŁASNY KAPITAŁ...
Ja dziękuje za taką opcje, lache to może mi zrobić ładna i sympatyczna dziewczyna za 100zł . Odnosnie tej pani i innych darmozjadów z zarządu to Roman powinien im płacić po 1000 akcji miesięcznie. Zobaczylibyscie, że skończyłoby się dziadostwo bardzo szybko. A tak to po co ma być dobry kurs? Komu na tym zależy? Oni i tak mają ładne pensyjki po nascie tysiączków albo i kilkadziesiąt. A co do kursu to widzę, że impeksik zdobywa kolejne szczyty. Jutro pewnie jak zaczną wywalać przed długim weekendem zobaczymy 2,5. Molinezja będzie musiał "uśrednić" hahahahahahahaha.
Spoko... Spoko... Uśrednianie mam wkalkulowane (zakładałem z góry, że może jeszcze trochę spaść)... Na szczęście średnią mam dobrą i nie muszę martwić się jak ktoś, kto kupił na przykład po 3,50...