• !!!Tak to wygląda!!! Autor: ~ss [77.255.233.*]
    Oj wy głupki, mewa nie zobaczy ani złotówki z tych obligacji! To całe przerzucanie ze spółki krzak do innej spółki krzak służy temu aby zmylić śledczych prowadzących postępowanie w sprawie wyłudzenia pieniędzy które nieuchronnie się zbliża. Przecież to jeden wielki przekręt i oszustwo. Przynajmniej jakoś nikt nie chce kupować takiego "cennego" papieru. Nie ma już naiwnych także teraz sami złodziejaszki muszą kupować aby podnieść kurs a to przecież oni chcę sprzedawać a nie kupować!!
  • Re: !!!Tak to wygląda!!! Autor: ~jaza [77.254.168.*]
    Nie kombinuj, taniej już nie kupisz. Obligacje zostały zbyte i pieniądze będą w kasie. Zbliża się termin opublikowania strategii. Myślę że własnie na te fundusze czekali.
  • Re: !!!Tak to wygląda!!! Autor: ~ss [77.255.233.*]
    Oj dzieciaku dzieciaku........kasy nie będzie a strategia miała być na koniec października potem grudnia, lutego i teraz kwietnia.....i co myślisz że będzie?! daję głowę że znów przedłużą termin na kolejne dwa miesiące!!!
  • Re: !!!Tak to wygląda!!! Autor: ~jaza [77.254.168.*]
    Dlaczego sądzisz że nie będzie kasy? Masz jakieś info, czy tak tylko popierdujesz bezwiednie. Może tam i siedzą kombinatorzy, ale nie imbecyle. Wydają komunikat i narażają się na poważne konsekwencje? Napisali jasno - zbycie. A to oznacza fundusze w kasie. I nie ma co zaklinać rzeczywistości. Tak jak napisałem, taniej to już było. Dzieciaku...
  • Re: !!!Tak to wygląda!!! Autor: ~wojtek [109.243.217.*]
    jak myślicie podadzą w końcu nową strategię?czy znowu przełożą..,
  • Re: !!!Tak to wygląda!!! Autor: ~elektryk [78.8.71.*]
    Podali już dawno kto brał po 1 gr po rewersplicie straćił 85% .
    Teraz już planowany jest dodruk 20ml a ponim następne scalenie i znowu sypanko.
  • Re: !!!Tak to wygląda!!! Autor: ~Kiszkahujjjj [78.8.71.*]
    Cała prawda ja brałem po 13gr przed scaleniem.
    Ugotowali mnie na wieki uśredniłem po 1gr a to znowu do dołu ,zainwestowałem 18tyś
    teraz to jest warte 28zł tak tak 28zł.Tak robią a ten Kiszka a nich go znowu jakieś plany i nowe akcje.
  • Re: !!!Tak to wygląda!!! Autor: ~słup [178.235.126.*]

Ktoś może wie po co tutaj do Mewy przyszły słupy Calatrava Capital czyli te nazwiska co są w akcjonariacie po 6,90-9,90? To chyba nie jest na korzyść spółki.
  • Re: DMWDM Autor: ~MM [46.169.63.*]
    Zapraszam na Spółkę DMWDM o mocnych podstawachi jeszcze nie przewartościowana.
    Ostatnio podpisała kilka ciekawych umów.
[x]
POLYMETAL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.