Oj wy głupki, mewa nie zobaczy ani złotówki z tych obligacji! To całe przerzucanie ze spółki krzak do innej spółki krzak służy temu aby zmylić śledczych prowadzących postępowanie w sprawie wyłudzenia pieniędzy które nieuchronnie się zbliża. Przecież to jeden wielki przekręt i oszustwo. Przynajmniej jakoś nikt nie chce kupować takiego "cennego" papieru. Nie ma już naiwnych także teraz sami złodziejaszki muszą kupować aby podnieść kurs a to przecież oni chcę sprzedawać a nie kupować!!
Nie kombinuj, taniej już nie kupisz. Obligacje zostały zbyte i pieniądze będą w kasie. Zbliża się termin opublikowania strategii. Myślę że własnie na te fundusze czekali.
Oj dzieciaku dzieciaku........kasy nie będzie a strategia miała być na koniec października potem grudnia, lutego i teraz kwietnia.....i co myślisz że będzie?! daję głowę że znów przedłużą termin na kolejne dwa miesiące!!!
Dlaczego sądzisz że nie będzie kasy? Masz jakieś info, czy tak tylko popierdujesz bezwiednie. Może tam i siedzą kombinatorzy, ale nie imbecyle. Wydają komunikat i narażają się na poważne konsekwencje? Napisali jasno - zbycie. A to oznacza fundusze w kasie. I nie ma co zaklinać rzeczywistości. Tak jak napisałem, taniej to już było. Dzieciaku...
Cała prawda ja brałem po 13gr przed scaleniem.
Ugotowali mnie na wieki uśredniłem po 1gr a to znowu do dołu ,zainwestowałem 18tyś
teraz to jest warte 28zł tak tak 28zł.Tak robią a ten Kiszka a nich go znowu jakieś plany i nowe akcje.
Ktoś może wie po co tutaj do Mewy przyszły słupy Calatrava Capital czyli te nazwiska co są w akcjonariacie po 6,90-9,90? To chyba nie jest na korzyść spółki.