Oj, jak wy leszcze nic nie kumacie. W ząb. Podesłałem wam kilka podpowiedzi a wy dalej nic. No trudno będziecie łykać jak pelikany po 5, 6, 7.... zł i to już niebawem.
Lada chwila odjazd. Do 14 i 23 maja coraz bliżej.
Przypominam małą podpowiedź - blisko 350 tys. akcji sprzedanych po 10 zł. Oni też muszą zarobić!
a kto ci powiedział że oni stracą jak nie sprzedadzą po 10 zł.
W bajki przestań wierzyć i głupoty pisać .
chłopie o czym ty mówisz......mów merytorycznie i chwal spółkę ale nie opowiadaj że 23 maja ten kto kupował akcje po 10 zł będzie ciągnął kurs.....a w pakuje te 350000 w rynek bo będzie cokolwiek odzyskać ...wiesz...nie lubię jak wąż pierdzi.........
Niedowiarki, poszukajcie sobie w necie, jedźcie do spółki, pogadajcie o inwestycjach, inwestorze, itd. A potem piszcie głupoty.
Powtarzam brać bo później będą zawody kto szybciej kupi. Za miesiąc 10 zł minimum.
Rozumiem, że leszcz Matiz wszystko wie, kto gdzie jeździ, kto kiedy i co kupuje, kto i co wie.
Obyś kolo jak najszybciej wyszedł z tej spółki bo takich frajerów nam tu nie trzeba.
masfif....ile jeszcze ci brakuje do przebicia..masz 10...20...50 a może 100% ..po ile kupowałweś przyznaj sie......jeszcze mało.....chytry 2 razy traci......
Miejmy tylko nadzieję, że tego rodzaju analfabeci jak Poldi piszący "puki" przez u otwarte jak najszybciej opuszczą ten pociąg. Proponuję zanim Poldi zajmiesz się GPW skończ choć podstawówkę.
Po taniosci to mam ja ,moj kumpel,matiz, 777,i moze jeszcze ze trzy osoby a reszta to juz powychodzila ,nie znam tu nikogo osobiscie ale przypuszczam ze ponizej 10 to nikt z tu wymienionych tego nie pusci bo wiedza ze bedzie grubo
Nie po to tak dlugo czekalem zeby zadowalac sie 300% zyskiem...wiem ze bedzie znacznie lepiej i moge czekac na to kolejne 2 lata...mi tam sie nie spieszy