No tak szczerze to zaskoczony jestem.Jakaś tam spółkeczka z Piły - 538 transakcji / jedna trzecia ogólnej liczby akcji przemielona na sesji.Nic dziwnego, że to powoduje u was wypieki na twarzy. Sam pewnie z tego skorzystam po Świetach.Jestem na giełdzie od 1993 więc i powiem wam,że macie agresywnego sternika który umie liczyć. Kto zrozumie jego intencje.Zarobi.
do zdziwiony
zgadzam się z Toba w całej rozciaglosci hehe:)
ja od zapisow na pko i tp s.a. na gpw-weteranie:)zazdroszczę CIi nauki na Elektrimie;)
dodatkowo wreszcie sa powtorzone duże obroty,na to czekalemm przy tak niskim ff i ilości akcji heheh czas zacząć gre z dużymi zyskami/zmiennoscia:):):)duzy portfel będzie szalal...ale mimo wszystko wspolczuje ubranym powyżej 3zl
wesołych swiat:)
Oho ho ho, ale naskakaliście ... jak zające.
I wszystko na Pana Tadeusza zwalacie ...
bo on nie wie, że konkurs skoków przed świętami będzie.
Ma brać bez dyskusji, aż go głowa rozboli ...
Dnia 2014-04-18 o godz. 08:11 tsmat napisał(a):
> Witam,
Oho ho ho, ale naskakaliście ... jak zające.
I
> wszystko na Pana Tadeusza zwalacie ...
bo on nie wie, że
> konkurs skoków przed świętami będzie.
Ma brać bez
> dyskusji, aż go głowa rozboli ...
Sami sobie zrobiliście
> lawinę ...
):c
A jak już go głowa rozboli :) to będzie coś z tej inwestycji? Według ciebie warto wejść w Formułę po świętach?
Dnia 2014-04-18 o godz. 13:55 ~macd napisał(a):
> Ciag dalszy konkursu skokow bedze we wtorek po Swietach.
Na
> wyscigi bede pozbywac sie goracego kartofla.
MagK, bądź ostrożna, wiesz kto tutaj karty rozdaje, uważaj również na tsmat bo to poplecznik matyjasa, pamiętasz jego i oloo w kierunku 10 zl etap pierwszy. Tsmat pojawia się jak coś niedobrego się dzieje.
Dzięki dd. Staram się być ostrożna... póki co akcji Formuły nie mam... ale coś mnie kusi (już od jakiegoś czasu zresztą). Z drugiej strony ponoć się dogadali na Formule. No i PMI ma w końcu wpis do KRS. Może jednak będzie te 10 zł na PMI i na Formule też coś będzie się pozytywnego działo. Tsmat pewnie wie coś więcej, może zdradzi rąbek tajemnicy. :)
Jak Sama wiesz, Spółka w chwili obecnej jest w trakcie zmian, porozumienie, które zostało zawarte jest stopniowo realizowane. Akcje na rynku są cały czas przerzucane i trwa akumulacja, rosną obroty. Być może, nowy Zarząd ( który poznamy po WZA i nowe miejsce działalności ( Katowice ) wpłyną w przyszłości na działalność firmy, zmianę kierunku, profilu, nazwy, a co za tym idzie i na jej wycenę. Rynek wyprzedza akcjonariuszy i nie zawsze uda się trafić w cenę.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Decyzje o inwestycji podejmuje się samodzielnie i bierze się za nią całkowitą odpowiedzialność.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jakiś czas temu był dobry moment na zajęcie pozycji.
Dzięki tsmat za odpowiedź. Chciałam poznać Twoją opinię. Ja zawsze biorę całkowitą odpowiedzialność za swoje decyzje. Również te nietrafione.
Piszesz, że jakiś czas temu był dobry moment na zajęcie pozycji, z czego skorzystałeś. Jeśli to był ten moment gdy kurs Formuły był w okolicach 60-70 groszy to oczywiście to był super moment i myślę, że takiej okazji w najbliższym czasie nie będzie. Jeśli jednak masz na myśli kurs w okolicach 1,80 zł, który był jeszcze kilka dni temu, to pomiędzy ostatnim kursem spółki 2,06 zł a tym kursem 1,80 zł nie ma wielkiej różnicy.
No cóż... zobaczę co się będzie działo we wtorek i może coś zainwestuję. A póki co spokojnych i wesołych świąt.
Dnia 2014-04-18 o godz. 17:18 tsmat napisał(a):
> ~MagK
Widzisz,
Jak Sama wiesz, Spółka w chwili obecnej
> jest w trakcie zmian, porozumienie, które zostało zawarte
> jest stopniowo realizowane. Akcje na rynku są cały czas
> przerzucane i trwa akumulacja, rosną obroty. Być może, nowy
> Zarząd ( który poznamy po WZA i nowe miejsce działalności (
> Katowice ) wpłyną w przyszłości na działalność firmy,
> zmianę kierunku, profilu, nazwy, a co za tym idzie i na jej
> wycenę. Rynek wyprzedza akcjonariuszy i nie zawsze uda się
> trafić w cenę.
> -----------------------------------------------------------
> --
Decyzje o inwestycji podejmuje się samodzielnie i bierze
> się za nią całkowitą odpowiedzialność.
> --
Jakiś czas temu był dobry moment na zajęcie pozycji.
> Ja skorzystałem.
):c
ładnie Tadeusz naganiasz na swojego śmiecia ....vol z wora do wora eheh pump and dump