Skoro na Depie nic się nie dzieje to może wymienimy się pomysłami na inne inwestycje, inne spółki dobrze rokujące?
Moje obserwacje wskazują na Danks - regularne zyski, regularna dywidenda, ogólnie mocne fundamenty - oraz Lstechhom - dobry produkt, kurs osiągnął historyczne maksima historyczne maksima wybijając się z formacji spodka utworzonej od początku notowań, dodatkowo lock-up na większość akcji do 24 czerwca.
Najlepsza spółka do inwestycji to Wycioring S..A.
Na chwilę obecną wytworzyła jeden eksperymentalny wycior armatni - symbol handlowy sena9. Fakt, że nie sprawdził się, ale spółka zamierza wprowadzić ulepszenia, chodzi o to, aby wycior był dwustronny, a nie tak jak obecnie jednostronny. Tak więc perspektywy są duże.
Jak rozumiem Pasza1 vel Bałwan Śniegowy stoisz na 37 groszach i odbierasz od tych, którzy "tylko na chwilkę" wyskoczą z Depa, żeby zarobić na polecanych spółkach?
Znam to zjawisko z autopsji. Zazwyczaj jest tak, że właśnie wtedy kurs ucieka. A zachowania graczy są wtedy statystycznie podobne - psychologia gry na giełdzie jest bezlitosna - jak się sprzedało taniej, to bardzo ciężko się drożej odkupuje :) Bo mniej za to samo :)
pzdr
Wyobraź sobie, że się mylisz. Chciałem dowiedzieć się, jakimi spółkami są zainteresowani inni uczestnicy forum. Czasami warto spojrzeć na inwestycje oczami innych. Ale widzę, że nie ma chętnych do podzielenia się własnymi spostrzeżeniami. W takim razie ja kończę.
Wczoraj pisałem na forum weedo że nadchodzi czas Centuriona a cena była 13groszy za akcję ,dziś 26gr. i widły od rana , do południa proponowałem kkherbal po 30 gr. zamknięcie tylko 35gr.(a to dopiero początek wzrostów) ale obie te akcje nie dadzą tyle zarobić co w najbliższym czasie Depend. Wystarczy zauważyć że te spółki rosną bez żadnego infa a informacja o 200milionach dolarów ( nie ważne na co) to będzie kosmos.Obstawiam kilkaset % zysku w kilkanascie sesji.
Ja oczywiście do znudzenia będę pisał o firmie Fluid bo tutaj szykuje się drugi EEX , część ludzi z tamtej spółki już u nas siedzi , mamy aktualnie dosyć męczącą konsolę ale to już długo nie potrwa niebawem wpłynie dosyć dużo kasy do firmy i czasy niedowiarków i szyderców odejdą w niepamięć jak i aktualny kurs :)
najwięcej z was i tak ja zarobię, na PGSSOFT, którego kupowałem dawno temu po 0,60, potrzymam kolejne 3,4 lata kilkadziesiąt złotych powinna osiągnąć, to się nazywa inwestycja w fakty a nie mity i marzenia na depie