• Dobre spółki Autor: ~pasza1 [89.67.245.*]
    Skoro na Depie nic się nie dzieje to może wymienimy się pomysłami na inne inwestycje, inne spółki dobrze rokujące?
    Moje obserwacje wskazują na Danks - regularne zyski, regularna dywidenda, ogólnie mocne fundamenty - oraz Lstechhom - dobry produkt, kurs osiągnął historyczne maksima historyczne maksima wybijając się z formacji spodka utworzonej od początku notowań, dodatkowo lock-up na większość akcji do 24 czerwca.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.186.0.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Dobre spółki Autor: ~riozpiorek [83.13.238.*]
    przyjrzyjcie się spółce unimotgaz
  • Re: Dobre spółki Autor: ~prawda [46.186.0.*]
    niewiem czy znacie ale > KGHM,PZU,PKOBP i nawet dywidendy płacą.
  • Re: Dobre spółki Autor: ~pasza1 [89.67.245.*]
    Całkowity brak płynności, wykres nieciekawy.
    dlatego mówie żeby obserwować, ale jak wystartuje to nic go nie zatrzyma
    Z takimi założeniami trzeba by obserwować wszystkie spółki. Ja tu nie widzę żadnych podstaw do obserwacji.
    A nie mówiłem ziomu?. Unimotgaz wystartował ;)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.186.2.*]
  • Re: Dobre spółki Autor: ~prawda [46.186.0.*]
    płynność ma fan ciepłego moczu którego wszyscy olewają 4.5 !!!
  • Re: Dobre spółki Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    Najlepsza spółka do inwestycji to Wycioring S..A.
    Na chwilę obecną wytworzyła jeden eksperymentalny wycior armatni - symbol handlowy sena9. Fakt, że nie sprawdził się, ale spółka zamierza wprowadzić ulepszenia, chodzi o to, aby wycior był dwustronny, a nie tak jak obecnie jednostronny. Tak więc perspektywy są duże.
  • Re: Dobre spółki Autor: ~pasza1 [83.17.84.*]
    I jeszcze Demolen jest bardzo bliski wybicia z konsolidacji. Uważam, że warto też poobserwować Triceps.
  • Re: Dobre spółki Autor: ~BIG [195.150.11.*]
    Jak rozumiem Pasza1 vel Bałwan Śniegowy stoisz na 37 groszach i odbierasz od tych, którzy "tylko na chwilkę" wyskoczą z Depa, żeby zarobić na polecanych spółkach?
    Znam to zjawisko z autopsji. Zazwyczaj jest tak, że właśnie wtedy kurs ucieka. A zachowania graczy są wtedy statystycznie podobne - psychologia gry na giełdzie jest bezlitosna - jak się sprzedało taniej, to bardzo ciężko się drożej odkupuje :) Bo mniej za to samo :)
    pzdr
  • Re: Dobre spółki Autor: ~pasza1 [83.17.84.*]
    Wyobraź sobie, że się mylisz. Chciałem dowiedzieć się, jakimi spółkami są zainteresowani inni uczestnicy forum. Czasami warto spojrzeć na inwestycje oczami innych. Ale widzę, że nie ma chętnych do podzielenia się własnymi spostrzeżeniami. W takim razie ja kończę.
  • Re: Dobre spółki Autor: ~Wiki [193.17.214.*]
    Spójrz na KK Herbal niekoniecznie z uwagi na dzisiejszy wzrost
  • Re: Dobre spółki Autor: ~mart [82.115.80.*]
    Wczoraj pisałem na forum weedo że nadchodzi czas Centuriona a cena była 13groszy za akcję ,dziś 26gr. i widły od rana , do południa proponowałem kkherbal po 30 gr. zamknięcie tylko 35gr.(a to dopiero początek wzrostów) ale obie te akcje nie dadzą tyle zarobić co w najbliższym czasie Depend. Wystarczy zauważyć że te spółki rosną bez żadnego infa a informacja o 200milionach dolarów ( nie ważne na co) to będzie kosmos.Obstawiam kilkaset % zysku w kilkanascie sesji.
  • Re: Dobre spółki Autor: ~dark7 [87.207.23.*]
    Ja oczywiście do znudzenia będę pisał o firmie Fluid bo tutaj szykuje się drugi EEX , część ludzi z tamtej spółki już u nas siedzi , mamy aktualnie dosyć męczącą konsolę ale to już długo nie potrwa niebawem wpłynie dosyć dużo kasy do firmy i czasy niedowiarków i szyderców odejdą w niepamięć jak i aktualny kurs :)
  • Re: Dobre spółki Autor: ~łajza meneli [5.172.248.*]
    najwięcej z was i tak ja zarobię, na PGSSOFT, którego kupowałem dawno temu po 0,60, potrzymam kolejne 3,4 lata kilkadziesiąt złotych powinna osiągnąć, to się nazywa inwestycja w fakty a nie mity i marzenia na depie
  • Re: Dobre spółki Autor: ~łajza meneli [5.172.248.*]
    ...tak się zarabia na Ferrari a nie na wycior:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • Re: Dobre spółki Autor: ~dark7 [87.207.23.*]
    No to proponuje odświeżyć ten wątek na koniec roku zobaczymy czyje typy były najlepsze :)
    Oczywiście DEPek będzie wtedy po 2,40 ;)
    Jak nie zapomnę to odświeżę.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.174.143.*]
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.