Acha i trzeba wspomniec ze kazde kolejne pojawiajace sie info sciaga nowych potencjalnych inwestorow...bo wiekszosc z nich nie sledzi rynku szukajac spolek do zainwestowania ale czytaja infa ktore pojawiaja sie w ciagu sesji
Im spolka daje wiecej inf ktore dobrze prognozuja na przyszlosc tym wiecej osob chcacych zainwestowac pieniadze bo to ze mamy tutaj NC to nie znaczy ze mozna ta spolke rownac z innymi na tym rynku
Widać Matiz dobrze zorientowany jesteś :-)
Mówiłeś, że coś się pojawi i faktycznie.
A mógłbyś uszczknąć proszę jeszcze nieco rąbka tajemnicy odnośnie planó spółeczki i o jakim kalibrze tych newsów mówimy? To będzie rozszerzenie profilu spółki czy też rozwinięcie obecnej działalności?
Nie
Inwestycja w wojewodztwie lodzkim jest teraz prowadzona...na nia zostala przyznana dotacja na 8,5mln zl
Chodzi o rozszerzenie wspolpracy z tym regionem...czesc wiadomosci zostala podana w poprzednich infach
Wiecej nic nie bede mowil bo moze uda mi sie kupic wiecej..narazie jestem zablokowany w innych spolkach ale mam czas
No i taka wlasnie wiedza dysponujesz....wiem ze akcje beda chodzic ponad 10zl nie musisz mi tego mowic
Nic nie potrafisz powiedziec i podac jakichkolwiek argumentow na twoje durne bezpodstawne posty
10 % FF twoim zdaniem zostalo ? czyli 250tys akcji na rynku ?
FF jest 48 % tak jak jest napisane bo nie poszlo zadne info od spolki ze akcje zostaly skupione z rynku a tamte 680 tys akcji to nie byly akcje dopuszczone do obroty
Na rynku jest 1 mln 200 tys akcji i tyle stanowi FF...a to w jakim momencie zostanie rzucony w rynek zalezy od inwestorow ktorzy te akcje trzymaja pajacu...jedni sa dlugoterminowi a 2 graja na krotka mete
To jest jedyne logiczne wytłumaczenie tego co pisze Mastif. Nie znam warunków emisji akcji serii F, to jest jeszcze bowiem przed notowaniami, ale data podjęcia uchwały o emisji prywatnej akcji serii F to 23.05.2011 r., cena emisyjna to 10,00 zł. Jeżeli był lock-up to akcjonariuszowi zależy aby po tej dacie akcje kosztowały dużo powyżej 10,00 zł. Oczywiście to jest teoria pod to co pisze Mastif, równie dobrze może bajki opowiadać.
Nie byłbym tego taki pewien na SL są małe zlecenia, można jednym ruchem kupując jakieś 6 kilo złapać 5 zł. Byłoby to realne gdyby nie PKC, pomarzyć można.
jestem ciekaw kiedy pojawi się kolejne info... Gdzies czytałem że ma to nastąpić w okolicy świat, niedługo po, a więc szansa na dalszy wzrost kursu jak najbardziej realny :-)
Jak się okaże że Niemcy wchodzą do spółki to skąd niby mają mieć akcje skoro przez kolejne 2 lata nie będzie nowej emisji?
Kto im sprzeda, skoro już wszystko zostało skupione ostatnio w pakietach?
Ano będą skupować z rynku i jak zaczną skup to nawet nie wiem czy na 20 zł się zatrzyma.