napisz d....u o co ci chodzi, a nie ciągle oszust, bo to się nadaje do prokuratury :), jeśli coś wiesz oczywiście, a nie piszesz oszust bo kupowałeś za drogo
W spółce "dużo" się dzieje. Przełożenie raportu kwartalnego i związane z tym zawieszenie obrotu akcjami, zmiana adresu korespondencyjnego. Na pierwszy rzut oka nie wygląda to najlepiej ale nie oznacza też końca. Było sporo spółek, które po zawieszeniu notowań wracały do handlu i prosperowały całkiem dobrze. Ciekawe, z jakiego powodu nie opublikowali raportu. Ale tego nie dowiemy się. Myślę, że na upadłość spółki jest za wcześnie. Są na NC dopiero od półtora roku. Nie przypominam sobie, żeby jakaś spółka upadła tak szybko. Cały czas mam nadzieję, że Jaroszewicz został ściągnięty nie po to, żeby zlikwidować firmę. Wkrótce, sądzę że do kończ czerwca, sytuacja powinna wyjaśnić się.
Jaroszewicz nic nie zrobił w okresie kiedy był gwiazdą i w chwili obecnej też nic nie zrobi. Mam akcje , jestem nastawiony na ich stratę, jeżeli będzie inaczej to bedę mile zaskoczony. Ale sukces na pewno nie będzie jego udziałem. Pozdrawiam.
Ja oczywiście też liczę się ze strata ale nie sądzę, żeby spółka będąca półtora roku na NC znikała z rynku. Więcej szans daję pozytywnemu rozwojowi wypadków. A czy przyczyni się do tego Jaroszewicz czy ktoś inny to już mniej ważne.