cieszy fakt, że wydarzenia na Ukrainie, jak się wydaje, nie mają już przełożenia na GPW. Mam nadzieję, że to już koniec korekty, wyniki za IQ2014 już nie długo, a wiadomo, że są "zgodne z oczekiwaniami" :)
Wskażniki faktycznie niskie . Chyba trzeba ruszać . Wydarzenia na Ukrainie jeszcze się nie skończyły , ale my i tak będziemy bardziej zapatrzeni w Amerykę , no chyba że na Ukrainie dojdzie do jakiejś nieplanowej rozpierduchy .
Zgadza się, ryzyko jest, ale kto nie ryzykuje...;) Tymczasem, dziś jest jeszcze szansa na dokupienie, jeśli tak się skończy (powyżej wczorajszego zamknięcia), jutro może być dużo wyżej.
Tutaj jest chęć utrzymania ceny powyżej 4.20 bo to jest dość ważny poziom . Wystarczy , że ktoś zassie większą ilość akcji i się zacznie zabawa . Trzeba też przyznać że obecni posiadacze są zmęczeni tym papierem i przy najmniejszym wzroście gdy mają jakiś zysk lub małą stratę pozbywają się akcji . Trudno się dziwić bo to jest specyficzny papier .
Ja myślę , że do końca tego miesiąca wzrostów to raczej nie będzie . Widać po forum , że mało ludzi ma akcje w ogóle . To dobry znak bo paniki zakupów to jeszcze w tej "hossie" nie było . Skoro większość uważa , że wzrosty na naszej giełdzie powoli się kończą to trzeba jeszcze poczekać bo zazwyczaj wtedy szła ostatnia najmocniejsza fala zakupów , która kończyła dopiero dobry nastrój doświadczonych inwestorów . To tylko moja ocena .