Nie żartuj... co to za obroty. Mając kilka złotych lub kilka sztuka akcji można zrobić z kursem co się chce.
Zawsze przed wynikami była podbitka. A potem powrót....
To co wywalili na wyższych poziomach grubi jest praktycznie nie do odkupienia w tych cenach...ja ciągle dobieram piewszy zakup po 1,50 w dól no i do góry wywalałem jak rosło na 3,40...teaz mam ładny pakiecik na lata no chyba że za ok będzie 7 zeta....mało kto ma te akcje....boją się zjechać na 50 groni co nie wykluczone w przyszłości....widząc takie marne zainteresowanie ...radzę tylko dokupować jak jest okazja wywalać...uklepujemy dalej dno...
Niedługo minie rok jak spółka stoi na tych poziomach.
też mam nadzieje ,ze dno zostało uklepane, bo dałoby to szanse na zmianę trendu.
A będzie się on rodził w bólach bo pewno jest sporo osób zniechęconych do spółki.
Podstawą jest zmiana zarządzania spółką i pokazanie lepszych wyników oraz szansy na ich stały wzrost.
A ja tam się cieszę, znowu tanio kupie za parę sesji sprzedam z minimum 20% zyskiem i tak w koło. Jak spienięże inne spółki to będę w stanie sam podnieść kurs o 300% w kilka sesji.
Jak ktoś chętny to już mam tyle ile trzeba i można śmiało jechać w górę, tym razem na 2zł sprzedamy, a potem znowu zjedziemy w okolice złotówki
Podatek to jedna sprawa, inna to akcje dla właścicieli Scot, z tego co pisali i mówili te akcje mają być umorzone w zamian za zobowiązania, kapitał zakładowy Black Point wróci zatem do 11,2 mln sztuk, sprawa jest podobno neutralna dla bilansu Black Point, ale prawdę mówiąc chciałbym więcej dowiedzieć się na ten temat od spółki
Kierunek jest jeden....papier jest dla ciepliwych na lata....przecież wszyscy wiedzą że trzy zeta może być tutaj w dwa tygodnie....spokojnie grajmy boczniakiem.....