Mam propozycję, a mianowicie nie oddawajcie akcji w tym tyg. Zróbmy to na przekór innym. Zobaczymy, jak na to zareagują wykresy, popyt i sterownik.
Zresztą za taką cenę i tak nie opłaca się oddawać, a jedynie można dobierać jeżeli spadnie poniżej 50 gr.
P.S. proszę o normalne komentarze, Bez spamu i idiotycznych wpisów.
Witam
Wszelkie działania drobnych ciułaczy nie mają sensu. Nawet ślepy widzi spekulacje "spółdzielni", która robi z kursem co chce. Scenariusze są wszystkie możliwe, ale nie po to się inwestuje środki czas itd by tracić. Grają na emocjach. Cierpliwe czekać dokupować - na nich też można zarobić. Kupowałem amicę przez kilka lat (przy dołowaniu kursu przez spółdzielnie, która dokładnie tak samo działa) średnia cena zakupu to 14 zł teraz 103 zł. Ja bardzo lubię spółdzielnie dzięki nim można dobrze zarobić.
Pozdrawiam cierpliwych.
przyjrzyjcie się wykresowi, na razie poczekałbym z zakupem, przynajmniej kilka sesji. 0,57 nie zostało pokonane wiec chyba czas na test lokalnego dołka. Ale mogę się mylić.
Ktoś wyrzuca akcje w rynek, nie wiadomo dlaczego. Od listopada 2013 można zaobserwować silną dystrybcję papiera , która ostatnio nieco wyhamowała, ale wg mnie tendencja jeszcze się nie odwróciłą.
Pisałem o tym we wcześniejszych wątkach, że spółka weszła w trend spadkowy i obecny dołek to 0,38. Wyśmiali mnie. Pozdrawiam tych speców od AT co dobierali po 55 i wyżej bo było tanio;)
ten wróżbita powiedział że bedzie po 44 i zerknij sobie do notowań z tamtego okresu - po tyle było - pamiętam-był to piątek. Brałem wtedy z prawej po 45 żeby upchnąć wam na górce. teraz bede brał po 38 żeby upchnąć wam po 45
O mnie mowa?
Było po 0,44?
A teraz napiszę Wam o co biega. MIT upodobała sobie spółdzielnia i nic nie zrobicie. Możecie iść tylko z trendem. Jeden plus, że jest płynność. Na MNI np. marazm.
Czekam na dużo niższe poziomy, nie piszę bzdur, że zaraz odbijamy, albo, że spółka jest teraz tania. Tanich spółek na GPW jest dużo, a będą jeszcze tańsze, jak wyjdzie sprawa, że większość wycofa się z OFE. Kto trzyma teraz gotówkę ten wygrał.